FILIP CAR JE SAMO PARAVAN: Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš tajno se viđaju u etno selu (VIDEO)

Odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša ne prestaje da intrigira javnost. Iako tvrde da su stavili svaku tačku na svoj odnos nakon izlaska iz "Zadruge 4", paparaco snimci od sinoć, govore drugačije.

Naime, Maja je bila gošća sinoćnje emisije "Narod pita" zajedno sa Minom Vrbaški. Kako Maju ovih dana svi povezuju sa Filipom Carem, koga je Janjuš uklonio sa Instagrama, došlo je do još zategnutije situacije između ove dve bivše zadrugarke. Emisija je bila burna, a onda je usledio prvi šok.

Janjuš je upao u studio i poklonio Mini čokoladu, a Maja ga je sve vreme ignorisala.

Drugi šok se dogodio kada je sat vremena kasnije Car upao u studio, doneo Maji poklone, a onda je slučajno poljubio u usta dok su se pozdravljali. Filip je doneo čokoladicu i Mini, a zatim napustio studio. Prethodne noći Car je rekao da ima novu devojku, a Maja je sinoć izjavila da postoji neko ko joj se dopada, pa su tako još više "potpalili" priču da se između njih dvoje nešto dešava.

I Janjuš je dao juče izjavu, te tvrdio da ima novu ljubav života i da se više neće vraćati u etno selo, gde je ranije boravio sa Carem. Ekipa portala Pink.rs pratila je Maju nakon završetka emisije, kako bi videli da li će se naći sa Filipom, a onda je usledio treći šok!

Maja je izašla iz zgrade televizije Pink i pozvala taksi, koji su novinari pratili sve do etno sela nadomak Beograda.

Ono što nisu očekivali je da će se tamo pojaviti Janjuš, koji je izjavio da tamo više neće boraviti, te da će naći novo mesto za svoju ljubav.

Nakon nekoliko trenutaka, Janjuš se popeo u sobu i krenuo da se svlači. Nije se moglo videti da li je i Maja u sobi sa njim, ali je bivši košarkaš svakako prevario javnost izjavivši da se više tamo neće pojavljivati.

Izgleda da je Filip Car sve vreme bio paravan za ovo dvoje bivših zadrugara i da se oni tajno viđaju, a javno prepucavaju kako bi zamaskirali svoj odnos.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.