VENČANJE SMO ODLOŽILI: Sofija Milošević iskreno o vereniku Luki Joviću, sinu Alekseju i planovima za budućnost

Manekenka i kreatorka Sofija Milošević trenutno boravi u Srbiji najviše zbog posla, a ovu priliku iskoristila je da se vidi sa porodicom i prijateljima.

Iako često sa partnerom, Lukom Jovićem, i sinom Aleksejem putuje i u mesec dana promeni nekoliko destinacija, Sofija Milošević poslednjih nekoliko nedelja nalazi se u Beogradu i ne krije da joj jako nedostaje život u Srbiji.

- Tako je, poslednji period sam provela mahom u Beogradu zbog čega sam neizmerno srećna. Radili smo na novoj kolekciji koju sam želela da predstavim devojkama tokom leta, a kako sam ogroman perfekcionista, morala sam da budem tu i ispratim sve do poslednjeg detalja. Veoma mi je nedostajao Beograd, moji ljudi, atmosfera i energija koja se ovde oseća, tako da sam pored posla iskoristila vreme da budem sa porodicom i prijateljima - kaže Sofija a na pitanje da li ćemo je uskoro videti u venčanici i pred matičarem jer se to ranije najavljivalo, manekenka kaže:

- Iako se stvari polako vraćaju u normalu i situacija sa pandemijom se poboljšava, odlučili smo da ipak sačekamo sledeću godinu i budemo apsolutno sigurni da nikoga ne izlažemo riziku. Uz sve to, svi znamo da je organizacija venčanja dug proces, tako da uskoro krećemo da se bavimo time i ako Bog da, sledeće godine u ovo vreme ćemo biti venčani.

Kada razmišlja gde sebe vidi za nekoliko godina, Sofija je sigurna da će sve od sebe dati da bude uspešna u poslu ali i da njena porodica bude na okupu.

- Sebe za pet godina vidim kao ostvarenu poslovnu ženu čiji je brend napredovao i napravio svetski uspeh. Do tada ćemo Luka i ja biti venčani, tako da se vidim u braku, sa porodicom, koja će do tada možda biti u proširenom sastavu, ko zna - kaže ona a kada je reč o biznisu kojim se bavi, smatra da sada svi žele da postanu kreatori i da to nije dobra poruka, ali da se trud i rad uvek isplate:

- Trudim se da uvek podržim mlade talentovane dizajnere i male biznise, ali čini mi se da se kod nas razvija trend gde svako sebe naziva "dizajnerom", što obesmišljava trud talentovanih ljudi i baca u senku na njihov rad. Ali, na kraju dana, mislim da publika i potrošači ipak prepoznaju kvalitet i da takvi, nazovi dizajneri i njihovi brendovi, imaju kratak rok trajanja.

Manekenka se trudi da najviše vremena provodi sa sinom a majčinstvo je dosta promenilo.

- Koliko god sam bila spremna za ulogu majke, ipak i nisam bila. Kada vidim svog sina uveče pred spavanje, ponavljam u sebi "Bože, imam sina". Prelep i neverovatan osećaj. Moj cilj je da ga naučim da pre svega bude dobar čovek, da poštuje sve ljude oko sebe i prave vrednosti u životu, da misli svojom glavom i da bude vredan i radan. To će biti moj najveći uspeh.

Iako je tek nedavno proslavila trideseti rođendan, Sofija je pod budnim okom javnosti od svoje dvadesete godine. Ne krije da je imala grešaka u životu, ali ističe da su to sve bile lekcije.

- Mislim da sam kroz život pravila dosta glupih grešaka, što zbog toga što sam krenula da radim već sa 14 godina, što zbog svog temperamenta i karaktera. Ali, koliko god to zvučalo kao izlizana fraza, ne kajem se zbog svojih grešaka jer su me upravo one dovele ovde gde sam sada i napravile od mene snažnu, ambicioznu i stabilnu osobu. Moj stav je da se na greškama najbolje uči, tako da su mi upravo greške i pogrešni potezi dali motivaciju da budem najbolja verzija sebe.

Izvor: Blic.rs
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još