DOSTA SAM JA BIO NAJGORI: Nenad Aleksić Ša otkrio detalje braka sa bivšom suprugom Ivanom (VIDEO)

Tokom prošle noći gosti voditeljke Ivane Šopić u emisiji "Narod pita" bili su bivši zadrugari Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Nenad Aleksić Ša.

- Dobro veče. Moram reći da je Zola dobar čovek, samo što to Miljana nije to shvatila na vreme - navela je gledateljka koja se telefonskim putem uključila u emisiju.

- Gospođo, imate pravo na svoje mišljenje, ni jednom mišljenju se ne protivim. Kad neko iznosi neko notorne laži ja moram bar nekako da odreagujem. Hvala vam puno - rekao je Zola.

- Miljana, drago mi je što si se vratila u emisiju. Pitala bih te o situaciji Tare i Ša? - rekla je voditeljka.

- Dugo želim da pričam o tome. Ja sam branila instituciju braka i branila sam te žene. Razočarala sam se jer sam videla da se Ivana viđa sa Vladimirkom Tomovićem. Mislila sam da je ona gospođa ali sam se razočarala - odgovorila je Miljana.

- Ali ti si se klela u njega - dobacio je Zola.

- Ja sam ga volela, ali sam videla šta je mi je radio iza leđa, šta je pričao i da nije mogao očima da me vidi. Ivana ništa nije bolja od Ša, ali to sam videla tek kada sam izašla - nastavila je Miljana.

- Polako će se sve videti, dosta više o Neši i da je on najgori - dodao je Ša.

- Što se Nenada tiče, nije mu Ivana ni pristajala. Naravno da osuđujem sve one prevare i to, ali ni Ivana nije bolja - nastavila je Kulićeva.

- Pred ulazak u rijaliti Ivana je rekla da me više ne voli, evo to moja snajka može da potvrdi, to prvi put kažem! Nisam to znao odmah, zahladneli su odnosi. Dragi moji, svi koji me pljujete, svima je govorila koji su ulazili prenosili su mi da je pitala zašto se ne družim sa ženama, zašto nisam prisniji. Nije fora i Ermini je rekla da sa ženama budem intimniji, pričala je i sa Borom. Evo vi protumačite šta je ona želela da kaže, dosta je Nenad bio najgori - nastavio je Ša.

- Tvoja je greška što si je veličao i davao suprotnu sliku od toga što je istina - ubacila se Miljana.

- U pravu si, trebalo je da kažem istinu, trebalo je da kažem da smo dvadeset puta pričali o razvodu. Vi mene osuđujete, a ja je nisam izbacio na ulicu, ona je situirana, imala je pare, sve, ja nisam najgori. Taj stan je moj, od rođenja sam u tom stanu, to nije Ivanin stan. Sram vas bilo, to je moj stan - rekao je Nenad.

- Novine svašta pišu, ali je dosta i istina, evo sve je istina za mene, jeste kockala sam se i sada posle idem opet, ja to volim, istina je - bila je iskrena Miljana.

- Rekao si da se ne kaješ, ali da li se kaješ zbog načina? Povredio si nekoga? - pitala je Ivana Šopić.

- Ne kajem se ne zanima me, i ja sam povređen i tačka. Ja sam našao devojku koju sam zavoleo. Nije sve kako je izgledalo - odgovorio je Ša.

- Ma nije ona ništa bolja videli smo i sami. Mislim da bi i ona da uđe u rijaliti, mislim da sve radi zarad marketinga. Još je završila sa Tomovićem - rekla je Miljana.

- Šta je tebe najviše razbesnelo? Što te je pljuvao? - pitala je voditeljka.

- Rekao je svašta, pljluvao me je, psovao mi dete, on je ljudska ljiga! Sve su mi slali, sve klipove, to je strašno - odgovorila je Miljana.

- Javila mi se Ermina Pašović i rekla je da je sve istina što si rekao iako niste u dobrim odnosima ona to mora da potvrdi - rekla je Ivana.

- Hvala Ermina, drago mi je što si potvrdila - dodao je Nenad.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.