IZVINI ŠTO NIKADA NISAM IMAO DOVOLJNO VREMENA ZA TEBE: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio emotivnu rođendansku čestitku majci Angelini (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslednjom objavom na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram raznežio je pratioce.

Naime, Vučić je uputio emotivnu poruku svojoj majci Angelini povodom njenog rođendana.

- Ovo na slici smo moja majka i ja, doduše, pre nekih četrdesetak godina. Danas je Angelini, mojoj majci, rođendan. Uz čestitke, hoću da joj se izvinim što nikada nisam imao dovoljno vremena za nju, nikada nisam umeo da pokažem onoliko ljubavi koju je ona bratu i meni nesebično darivala i da zamolim sve ljude da u odnosu prema roditeljima ne prave greške koje sam ja pravio i zbog kojih se danas kajem. Najveća od njih je da mi je sve drugo uvek bilo važnije i preče od pažnje koju je trebalo da poklonim majci, makar hiljaditi deo onoga što je ona meni dala. I, da, neki mi kažu, dobro, stari su to ljudi, a moj odgovor je da majka i otac nikada nisu stari. Majko, da si živa i zdrava i nadam se da ti tvoji unučići vraćaju bar deo onoga što ti ja nisam pružio - napisao je predsednik Srbije pokraj crno-bele fotografije na kojoj je u majčinom naručju.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još