NADA MACANKOVIĆ ISKRENO O TEŠKOJ BORBI ZA POTOMSTVO: Oba deteta želela sam dosta ranije, ali sam ih čekala po pet godina

Iako su Nada Macanković i njen suprug Bojan Janić dugo priželjkivali proširenje porodice, vest da je lepa glumica u drugom stanju stigla je u najnezgodnijem trenutku ‒ zajedno sa potvrdom da je pozitivna na koronu. Trudnoća je, ipak, prošla u najboljem redu, pa je početkom jula porodica postala bogatija za još jednog dečaka, Andriju, kome se posebno obradovao stariji brat Milutin.

- Divno smo se proveli. Beba je bila predobra, pustila nas je da odemo i na ručak i na večeru. Mirno je spavala u kolicima, samo je povremeno tražila da sisa - otkriva Nada kako je provela svoj ovogodišnji rođendan.

Drugi sin stigao je šest godina posle prvog dečaka. Da li je bilo potrebe da se suprug i vi podsećate "kako ono beše" ili stvari brzo uđu u rutinu?

- Dosta toga što sam naučila kroz iskustvo sa prvim sinom počela sam odmah da primenjujem i sa drugim, mada je svaka beba različita. Čini mi se da se Milutin rodio sa osmehom, uvek je bio neverovatno poslušan i raspoložen. Andrija pokazuje drugačiji temperament. Ako za sekund ne dobije ono što želi, bilo da sisa ili da se nosi, strašno se naljuti. I nije ga baš lako umiriti.

Kako provodite vreme, tim pre što su u Beogradu velike vrućine i svi se žale da im je teško?

- Iskreno, maštam o tome da odemo na more, nadamo se da ćemo krajem meseca i uspeti. Imamo sreće što Andrija i ja od prvog dana super spavamo. Puna sam energije, pa me nervira što zbog vrućine ne možemo da izađemo da se šetamo.

Kako je Milutin dočekao mlađeg brata?

- Presrećan je što je dobio brata i pun razumevanja što mu je mama sad prezauzeta. Čini mi se da je beba došla u najboljem mogućem trenutku za njega, jer je do skoro bio jako vezan za mene. Neprekidno smo bili zajedno. Poslednjih godinu dana zanimljivije mu je da se druži sa tatom, jer su muške igre, borbe i lopta došle u prvi plan.

Prvog sina dobili ste posle pet godina braka, drugog pet godina kasnije. Spominjali ste u ranijim intervjuima da to nije bio plan, već više sticaj okolnosti i sudbina.

- Oba deteta želela sam dosta ranije, ali sam ih čekala po pet godina. Nisam mogla lako da zatrudnim, borila sam se za njih svim svojim snagama. Eto, ovim putem želim da ohrabrim žene koje prolaze kroz ista iskušenja. Teška je to borba, ali ono što dođe na kraju vredno je svakog truda.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: nadamacankovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.