POPUT ZALJUBLJENIH TINEJDŽERA: Jelena i Novak Đoković razmenjivali nežnosti na nastupu Dina Merlina u Crnoj Gori (VIDEO)

Najbolji teniser planete Novak Đoković vrele avgustovske dane provodi u Crnoj Gori, gde se odmara posle naporne sezone i nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju. Subotu veče Nole je proveo u Porto Montenegru gde je te noći koncert za pamćenje održao Dino Merlin.

Đokoviću je društvo na koncertu pravila supruga Jelena, koja ga je zagrlila dok je Merlin pevao svoj hit "Nedostaješ". Usledile su brojne poznate numere i brži ritam uz koji se Novak potpuno opustio. Jelena i Novak koji su prošlog meseca proslavili sedam godina braka igrali su i razmenjivali nežnosti poput zaljubljenih tinejdžera.

Snimak plesa i poljubaca poznatog bračnog para na društvenoj mreži Instagram podelio je srpski biznismen Jugoslav Karić, a potom su to učinili i Đokovići, te na kraju i Dino Merlin, počastvovan što je svetski reket broj 1 njegov vatreni fan.

Inače, Novak je odustao od takmičenja na mastersima pred US Open, gde se bori za "kalendarski slem". Pokušaće da osvoji sva četiri najveća turnira ove godine, pošto u svom vlasništvu već ima Australijan Open, Rolan Garos i Vimbldon.

Na Olimpijskim igrama u Tokiju zauzeo je četvrto mesto, posle poraza od Saše Zvereva u polufinalu i Pabla Karenjo Buste u borbi za bronzu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: jelenadjokovicndf/Instagram

Pogledajte još