LEKARI BRZO REAGOVALI: Otac Svetlane Cece Ražnatović završio u bolnici

Slobodan Veličković, otac folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, završio je u bolnici zbog zdravstvenih problema, piše "Kurir". Roditelj muzičke zvezde je pre dve nedelje hitno primljen u Urgentni centar zbog bolova u stomaku. Lekari su brzo reagovali, a nakon intervencije je smešten na odeljenje intenzivne nege gde se polako oporavlja.

Ista situacija se dogodila i početkom decembra 2019.godine i to na dan svadbe unuka Veljka Ražnatovića sa Bogdanom Rodić. Tada je, podsetimo, na veselju u hotelu osetio tegobe u abdomenu. Ceo dan je trpeo bolove, a kada su bolovi postali neizdrživi požalio se supruzi Miri koja je brzo reagovala i vozači su ga odmah odvezli u bolnicu. Iako je brinula zbog oca, Ceca se tada trudila da niko od gostiju na ceremoniji ne posumnja da se nešto loše dešava u porodici.

Tako je bilo i ovoga puta. Pevačica je imala dogovorene nastupe, održala je niz spektakularnih koncerata po Srbiji i Crnoj Gori, a otac joj je sve vreme bio vezan za bolnički krevet. Posete u Kliničkom centru su zabranjene zbog pandemije virusa korona, pa je bila sprečena da ga obilazi, ali je dan i noć bila na vezi sa lekarima i redovno pratila njegovo zdravstveno stanje. Na sreću, Slobodan nije životno ugrožen, što je pevačici bilo najvažnije.

Izvor: Kurir.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još