MI SMO ISTI: Svetlana Ceca Ražnatović iskreno o ljubavnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović više og pola godine uživa kraj partnera Bogdana Srejovića, koji joj daje vetar u leđa, te joj je velika podrška u poslu kojim se bavi. Folk diva je otkrila da joj je prilikom odabira partnera važno da ima iste poglede na svet kao i ona.

- Kod nas važi pravilo kao i svuda na Balkanu, da familiju ne možeš da biraš jer je to ono što ti je bog dao, ali zato možeš prijatelje i partnere. Njih biraš po ličnom senzibilitetu ili ličnoj prirodi. Da tražiš osobu koja je slična tebi - rekla je Svetlna Ražnatović i dodala:

- Ne verujem u ono suprotnosti se privlače. Ne, isti se privlače. Dokazano je hiljadu puta kada je reč o prijateljima i partnerstvima. Prosto, morate da imate osobu sa kojom se razumete i ima ista interesovanja kao vi, onda nemate razloga za prepirke.

Folk diva je održala koncert u najvećoj diskoteci na otvorenom u Budvi, a u publici je bio i Bogdan koji je sa oduševljenjem posmatrao svoju dragu. Posle koncerta Ceca je u četiri sata ujutro davala izjave, a na pitanje odakle joj snaga da posle zahtevnog nastupa priča za medije, kroz smeh je rekla:

- Mlada sam i puna energije. Kada se završi koncert ove starije kolege verovatno zbog godina ne daju intervjue, a ja pošto sam mlada i na početku karijere sa velikim entuzijazmom i željom za uspehom ide mi od ruke da pričam.

U medijima se poslednjih dana spekuliše kako nije u dobrim odnosima sa kolegicnom Gocom Božinovskom, koja je nedavno dobila unuka, a na slavlju se nije pojavila Ceca. Ona je demantovala da je u lošim odnosima sa Božinovskom:

- Sa Gocom sam u izuzetno korektnim odnosima. Niti se viđamo svaki dan, niti podrazumeva to da moramo da stalno ručamo i pijemo kafu. Goca je žena koja ima ogromnu karijeru, te njoj ne treba niko da bi se čulo i pričalo o njoj. Estradna mešetarenja me ne interesuju i ne pogađaju. Gluposti su da smo Goca i ja u svađi. Sve je u redu.

Svetlana Ceca Ražnatović vrele letnje dane provodi na crnogorskom primorju, gde osim što nastupa, sa dečkom Bogdanom Srejovićem uživa u letnjim čarolijama. Cecu dečko prati i na nastupima, što često deli na svojim društvenim mrežama. On je i podelio i delić atmosfere iz budvanskog kluba gde je pevačica oduševila publiku, a uz objavu je stavio i emotikone srca. Ona je zajedno sa publikom pevala svoje najveće hitove sve do zore, te im je kao i uvek pružila i pokazala neizmernu ljubav koju oseća prema njima.

Izvor: Blic.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.