SVI ME MRZE: Ivana Nikolić progovorila o tračevima koji je prate

Pevačica Ivana Nikolić, članica ženskog sastava "Hurricane" postigla je veliku popularnost kao i njene koleginice, pogotovo nakon učešća na Evroviziji koja je održana ove godine u Roterdamu. Ono zbog čega je publika obožava jeste njen atraktivni izgled, ali i to što se godinama bavi plesom, kojim izaziva pažnju na sceni.

Dok se popularne devojke pripremaju za nove radne pobede, Ivana je odgovorila na leksikonska pitanja.

Šta pomisliš kada se pogledaš u ogledalo?

- Just keep going... (Samo tako nastavi)

O čemu si najviše maštala kao dete?

- Da budem Mala sirena. Obožavala sam crtaće, a Ariel mi je bila omiljeni lik. Od svih princeza, ona je po karakteru, ako se tako može reći, najsličnija meni.

Šta je ono što ti potajno obožavaš, a drugi ljudi mrze?

- Mene!

Da možeš da vratiš vreme, šta nikad ne bi uradila?

- Nikada ni za čim ne bih jurila, sve se dešava onda kada treba da se desi. Mislim da svi treba toga da budemo svesni. Sve ima svoj razlog i nikad se ne zna zašto je dobro što se nešto dešava kako god nam izgledalo u tom trenutku.

Sa kojom osobom, živom ili mrtvom, bi otišla na večeru i zašto?

- Nusretom (turskim kuvarom). Mnogo volim hranu, tako da bih volela da pričam sa njim o tome, ali i da mi spremi nešto da probam.

Da li si imala nadimak u detinjstvu?

- Retko, ponekad su me zvali Iv ili Ivančica.

Koji lik iz crtaća bi bila i zašto?

- Mala sirena ili Pepeljuga. To su moja dva omiljena crtaća. Prvenstveno Mala sirena. Ona je drugačija od svih princeza i likova, zato mi se i svidela. Obožavala sam sve junake iz njenog podvodnog sveta kao i pesme koje su pevali.

Kakav savet bi dala 15-ogodišnjoj sebi?

- Sebi, a i drugima - da veruju samo sebi. Svako je kovač svoje sreće i svako najbolje za sebe zna šta u životu želi, a šta ne. Starije treba da slušamo zbog životnog iskustva koje svakako imaju, ali da naša bude presudna. Šta god da je u pitanju.

Koji trač te je najviše iznervirao?

- Svi tračevi me podjednako izluđuju. Ne volim laži, tračarenje i izmišljanje. Naravno, u svakom poslu ga ima pa tako i u ovom našem, ali vremenom postajem svesna da se protiv toga ne može.

Na koje pitanje najviše mrziš da odgovaraš, a uvek te to pitaju?

- Status veze. Ne volim da pričam o svom emotivnom životu. Pokazalo se da sam najsrećnija kad o tome ne pričam.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: ivana_boom_nikolic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.