STRASTI SE NE SMIRUJU, PEVAČICA BIVŠEM POSLALA IZVRŠITELJE, ON UZVRATIO TUŽBOM: Emina Jahović i Mustafa Sandal u konstantnom sukobu zbog alimentacije

U nedavnom intervjuu za jedan turski portal Mustafa Sandal govorio je o bivšoj supruzi Emini Jahović sa najdubljim poštovanjem. Iako bi se iz njegovih reči dalo zaključiti da je među njima sve u najboljem redu i da su ostali u bliskim odnosima zbog dece, izgleda da nije baš tako. Podsećamo, Emina Jahović tužila je Mustafu jer više od dve godine nije plaćao alimentaciju.

Mediji sa Bosfora navode da je pevačica u februaru, po nalogu suda, poslala izvršitelje u Mustafinu kuću. Ubrzo posle toga on joj je uzvratio tužbom tražeći poništenje alimentacije, a u pitanju je 15.000 turskih lira, koliko je trebalo da plaća svakog meseca. Na suđenju, zakazanom za novembar, Mustafa će tražiti da se iznos smanji, jer zbog krize usled pandemije ne može da ostvaruje prihode kao ranijih godina.

Takođe, pre nekoliko meseci izjavio je da je posle razvoda novčano pomagao Emini i deci, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega zahvaljujući kozmetičkoj kompaniji koju je pokrenula. Ona je reagovala izjavom da njen bivši suprug nije u finansijskim problemima i da veruje da će pravda pobediti.

Mustafa je nameravao da proda vilu u rezidencijalnom kvartu Istanbula, gde je nekada živeo sa Eminom i sinovima, ali je kupac u poslednjem trenutku odustao. Tražio je milion dolara, iako nekretnina košta mnogo više. Međutim, pandemija je oborila cenu. Trenutno je iznajmljuje za 70.000 lira, a ta sredstva idu na – Eminin račun.

Sandal je navodno trebalo da snosi troškove letovanja, rentiranja vozila i plate za vozača, zdravstvenog osiguranja dece i da dodatno plaća 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini za njene troškove, te 10.000 za sinove (1.130 evra). Emina ga je tužila jer joj 26 meseci nije platio alimentaciju, nakon čega je Mustafa navodno zatražio starateljstvo nad sinovima nazvavši Eminu "nemarnom majkom", piše Kurir.rs.

Izvor: Hellomagazin.rs/Kurir.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još