PUTUJ SAD GDE TI JE VOLJA, POKAŽI SVIMA KAKO SI NAJGORA: Nenad Aleksić Ša slomljen od tuge napisao oproštajno pismo bivšoj devojci

Tara Simov juče je uživo na Instagramu potvrdila da je prekinula romansu sa svojim dečkom iz rijalitija "Zadruga" reperom Nenadom Alesićem. Ona je istakla da se ne slažu i da ne želi da se više oboje muče u toj vezi.

Danas se na društvenim mrežama oglasio i Ša i objavio oproštajno pismo koje je posvetio bivšoj devojci.

- Još jedna duga noć, gledam ružne insta priče, dođe mi da jako vičem, al' nikad više. Sve tiše u sebi tvoje ime izgovaram, ćutim, sklapam oči, ne progovaram. Proganjam sebe i tražim mir duboko negde. Kreten, tebi se j**e za mene. Gledaš samo sebe, ja samo tebe. Uvek se s**bem što volim pogrešne, grešne, iznova pravim greške. Tako jeste kad daš 100 posto sebe. Tebe čuva noć i sa drugima lutaš, puštaš druge u život. Za tebe boli ih k**ac, al' ovog puta izlazim iz tvog filma, umire tvoj glavni junak. Kažu mi da pratim svaki znak pored puta, to radim ovog jutra, ubrzano dišem. Obećavam da poslednji put na tebe mislim. Poslednji put o tebi pišem, sad putuj gde ti je volja, pokaži svima kako si najgora. Prepusti se svakoj noći, prepusti se novoj nevolji. Priznala si da me nisi volela, da i dalje me ne voliš, i pamti - nisam ljut, želim ti srećan put. I ne želim nikad da patiš, ali dobro upamti, ova budala neće biti tu kada poželiš da se vratiš.

Reper je potom obrisao svoju pesmu posvećenu Tari Simov.

Podsetimo, Aleksić je u "Zadrugu 4" ušao kao srećno oženjen čovek, ali je ubrzo započeo vezu sa rijaliti koleginicom. Nakon što je javno prevario suprugu Ivanu ona je zatražila razvod braka koji je okončan još tokom trajanja rijalitija.

Foto: nenadaleksicsha/Instagam

Autor: Nadlanu.com
Foto: nenadaleksicsha/Instagam

Pogledajte još