KAD JE MOJA MRVICA BILA JEDNA BLEDA CRTICA: Mia Borisavljević sa fanovima podelila simpatičnu priču o tome kako je saznala da čeka ćerku Teu (FOTO)

Popularna pevačica Mia Borisavljević 10. jula na svet je donela svoje drugo dete.

Atraktivna brineta sa svojim emotivnim partnerom Bojanom Grujićem dobila je ćerku Teu, a proširenju porodice najviše se obradovala Ema, koju je par dobio krajem marta 2018. godine.

Lepa tridesetsedmogodišnjakinja sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je danas simpatičnu priču o tome kako je saznala da je u drugom stanju.

- Kad je moja Mrvica bila jedna bleda crtica... Bojan i ja smo "bečili" oči i ponavljali test pet puta ne verujući da se ta crtica ipak vidi... (ma vidi se, ma ne vidi se, čini ti se iz tog ugla...) A onda mi je moja drugarica rekla: "Pa ne možeš da budeš malo trudna, ili jesi ili nisi!". I tu smo razbili dilemu. A do testa ne bi ni došlo da se nisam pojavila jednog dana sa otečenim stomakom i raskopčanim farmerkama kod moje šminkerke Nataše, koja se pitala šta mi odjenom bi? Pravdala sam se da sam popila sok od šest ceđenih narova i bila ubeđena da sam se nadula trenutno. Uostalom šta mi bi da popijem toliko soka? Sve je ukazivalo na to da test mora da se uradi. I eto drage moje devojke i žene, da znate da i najbleđa crtica govori više od hiljadu reči! - napisala je Mia pokraj fotografije testa na trudnoću i svoje malene naslednice.

Pevačicina objava za kratko vreme prikupila je veliki broj "lajkova" njenih pratilaca koje je oduševila iskrena priča o dolasku na svet njene njene naslednice.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još