OTKAZALA NASTUPE I ZAGLAVILA U KARANTINU: Ljupka Stević zbog zaraze koronom ne sme da napusti Crnu Goru

Ljupka Stević saznala je da ima koronu tokom boravka u Crnoj Gori, pa je morala u karantin! Pevačica je pre dva dana dobila temperaturu i odmah je otišla da uradi PCR test. Kada je videla da je pozitivna, izolovala se i otkazala četiri nastupa. U Srbiju će moći da se vrati tek kada provede dve nedelje u karantinu.

- Ljupka je očajna! Otišla je u Budvu zbog posla, a sad mora da leži 14 dana u karantinu. Ima lakše simptome i malaksala je, a povremeno joj skoči i temperatura. Prijatelji joj dolaze do smeštaja i ostavljaju lekove i hranu - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je Ljupka odmah javila menadžeru da otkaže sve nastupe na primorju.

- Imala je već ugovorene četiri tezge i planirala je da na moru ostane do početka septembra. Međutim, sada je sve palo u vodu jer će to vreme provesti u karantinu. Kada preleži koronu, već će biti gotova sezona u Crnoj Gori, tako da ovog leta ništa neće zaraditi.

Pevačica nije bila raspoložena za priču.

- Pa dobro, šta da radim... Kako je, tako je, samo neka prođe - bilo je sve što je rekla novinarima.

Stevićevu je baš poterao maler, jer nije prošlo ni mesec dana otkako su joj lopovi upali u stan u Beogradu i odneli joj 9.000 evra i vredan nakit.

Izvor: Informer
Foto: ljupkastevic/Instagram

Pogledajte još