CECIN DEČKO DOBIO ULOGU U FILMU: Bogdan Srejović rame uz rame sa poznatim srpskim glumcima

Bogdan Srejović (38), dečko Cece Ražnatović (48), postao je glumac! Menadžer ima epizodnu ulogu u filmu Natalije Avramović "Prolećna pesma", koji je prikazan na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji.

Bogdan igra bivšeg košarkaša Peđu, koji pije za šankom. Prilazi mu glavna junakinja Petra, koju glumi Mihaela Stamenković, i počinje da mu se udvara. Srejović je, međutim, odbija! "Oženjen sam", kaže Bogdan dok pokazuje burmu na ruci.

Cecin dečko se tako našao u filmu rame uz rame sa velikim zvezdama Danicom Maksimović i Svetozarom Cvetkovićem. Ulogu je dobio na poziv rediteljke Natalije Avramović.

- Bogdana poznajem iz Prve gimnazije u Kragujevcu, ista smo generacija, samo smo išli u suprotnu smenu. Pošto mi je za ulogu Petrinog bivšeg dečka, nekadašnjeg košarkaša, bio potreban lep muškarac, setila sam se njega. Tražila sam nekog atletske građe, zgodnog, visokog, markantnog... To je Bogdan! Čim sam ga pozvala, prihvatio je. Ispao je pravi drug, hvala mu na tome - kaže rediteljka i dodaje da se Bogdan pokazao kao dobar glumac:

- Znala sam da je radio kao maneken i da se lepo slika, ali nisam mogla ni da pretpostavim koliko je talentovan za glumu! Rad s njim je bio lak i predstavljao je veliko zadovoljstvo. Tu scenu je odglumio šmekerski. Ma kao da je završio Fakultet dramskih umetnosti, toliko se dobro snašao.

Avramovićeva već radi na nastavku ovog autobiografskog filma.

- U drugom delu razradiću temu fatalne ljubavi. Što se mene tiče, dala bih Bogdanu neku veću ulogu, ali ne znam da li bi imao vremena za to. Sada je u vezi sa Cecom Ražnatović i posvećen je njoj. U kontaktu smo, on je sjajan momak - priča Natalija.

Film je snimljen za devet dana u Beogradu, Kragujevcu i na Adi Bojani. Rađen je po istinitim događajima, a naslov "Prolećna pesma" dobio je po istoimenoj pesmi Desanke Maksimović.

Bogdanu nije bilo teško da u filmu glumi oženjenog muškarca jer je i sam bio u braku. Supruga mu je bila misica Zorana Tasovac, koja je sada u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem. Sa njom ima ćerku Iskru, koju je upoznao sa Cecom. Prijateljima se pohvalio da se njegova devojka i ćerka odlično slažu!

Izvor: Informer
Foto: cecaaraznatovic/Instagram

Pogledajte još