VIŠE JA VIĐAM TVOJE DETE, NEGO TI: Vuk Mob nasrnuo na Marka Đedovića zbog otkrivanja detalja njegovog odnosa sa bivšom verenicom (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila je bivše zadrugare Vuka Moba i Marka Đedovića. U jednom trenutku voditeljka je pitala repera za njegov ljubavni život.

- Bio sam sa jednom devojkom sad na moru, ima 20 godina. Gde da uklopim Paulu u sve to? - pitao je Vuk.

- U Pauli mnogo smetaju one, kad je karijera u pitanju - dobacio je Đedović.

- Za devojku iz Podgorice je bila istina. Sa ovom devojkom nisam u kontaktu već 4 ili 5 dana - objasnio je reper.

- Znači raskinuli ste? - pitao je Marko.

- Da - odgovorio je Vuk.

- Bilo je prepucavanja na koga liči beba? Mislim da je Olja prva okačila da liči na nju, a ti da liči na taju. Kao da odgovaraš na stori majke tvog deteta - rekla je Dušica Jakovljević.

- I moja ćerka liči na mene, vidi se na slikama kad sam bio mali - dodao je Vuk.

- Imaju mnogo ružan odnos. Da se vucarate po socijalnim centrima. Više sam ja video dete nego ti - ubacio se Đedović.

- Jako je ružno da tebe koristi za nešto što može da se reši - odbrusio je Vuk.

- Samo hoću da kažem da ja više viđam tvoje dete od tebe u prethodnih mesec dana - odgovorio je Marko.

- Zato sam jutros bio u Centru za socijalni rad - nastavio je Vuk.

- A ne možete da se dogovorite? Koji će Centar za socijalni rad će dati tebi dete kad si dao dva puta izjavu da si pijan kupao ćerku - dodao je Đedović.

- To je najveća laž, rekao sam da nikada neću prestati da pijem. Ja uvek provociram javnost izjavama. Danas sam bio u Centru za socijalni rad, gde su videli da sam stabilan. Na tom intervjuu sam znao da mi otac umire, ćutao sam i krio mnoge stvari od javnosti. Jako je ružno da neko moju bol okreće protiv mene. Ja sam mom detetu najbolji otac na svetu. Ustajao sam u 7 i uzmem dete, da bi Olja mogla da spava. Između mene i nje više ne ide. Nekog manje voliš, vidiš da ne ide - objasnio je Vuk Mob.

- Kleo si se u tu ljubav. Ako pričaš o stabilnosti ne možeš da se kuneš u nerođeno dete i onda shvatiš da je ne voliš - nastavio je Marko.

- Ne kažem da je ne volim, dosta toga se promenilo otkada se Olja porodila, horomni, saznam da mi otac umire. Ja ne želim da pričam, to je između mene i Olje. Za tvoju informaciju prvi put sam dao 10.000, a posle sam povećao, rekao sam ako treba daću i više. Ne kažem da Olja laže, kažem da ja ne lažem. Imam uplatnice, sve imam. Advokat mi je rekao da je to dovoljno za dete, a kako bude starilo da ću da povećavam - pričao je reper.

- Ja pričam kao socijalni radnik i kao neko ko poznaje Oliveru. Koji advokat može da odredi koliko para ćeš dati svom detetu? Pitaš majku svog deteta - rekao je Đedović.

- Kad je izlazila iz kuće dao sam joj kola i 500 evra - dodao je Vuk.

- Kola ti je vratila? - pitao je Marko.

- Kola jeste, pare nije. Nisam ni tražio. Ne dešavaju se ružne stvari jer se ni ne viđamo. Mi smo u sudskom sporu jer ja hoću dva dana nedeljno sa svojim detetom. Ja nju niti pljujem, ne ide nam zajedno - rekao je Vuk.

- Ružno je da se ne čujete. Nije dete ništa krivo - nastavio je Đedović.

- Sve dođe na svoje. Dete nikada neće oseteti ništa. Što se tiče deteta njegova majka je najbolja žena na svetu, tako ću je vaspitavati. Čekam da se slegnu strasti - nastavio je Vuk.

U jednom trenutku Vuk Mob izgubio je kontrolu nad sobom, pa krenuo na Marka, jer nije mogao da podnese detalje koje je novinar izneo, a tiču se Olivere Konatar i njihovog deteta.

- Nastavi, pa ćeš videti kako ćeš proći, samo mi pominji dete, pomeni još jednom, ja te upozoravam! - pretio je Vuk.

- Ja ću pričati šta želim! - nastavljao je Đedović.

- Moj život nikada neće biti javna stvar, kao ni dete! - objašnjavao je reper.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još