ZALETEO SE NA MENE, ZA 24 GODINE RADA TAKO NEŠTO NIJE MI SE DOGODILO: Dušica Jakovljević oglasila se nakon što ju je napao Vuk Mob (VIDEO)

Voditeljku Dušicu Jakovljević napao je dok je vodila emisiju Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob. Ona je osudila repera zbog njegovog neprofesionalnog ponašanja i navela da je očekivala izvinjenje koje se nije desilo.

- Ne bih previše detaljisala celu situaciju. Šokirana sam time što se desilo. Ne mogu da verujem da jedan muškarac može da se zaleti sa jednog kraja studija na drugi i to na novinara, voditeljku emisije koja ide u živom programu. U emisiji sam više puta isticala da on prolazi kroz težak period i da ko god da je u pravu, nijednoj strani nije lako. Nisam očekivala da u bilo kom momentu može da se desi tako nešto. On je sa gledateljkom ušao u raspravu i objašnjavao se i ja i dalje mislim da tu nije bilo prostora da se ja umešam - započela je voditeljka.

- Moram da dodam da se meni za 24 godine ovo nije dogodilo. Posebno sam iznenađena njegovom reakcijom, jer ne znam kako bio se ponašao da sam rekla bilo šta škakljivo što je moje apsolutno pravo kao voditelja i novinara. Imajući u vidu kroz šta je sve prošao u prethodnom periodu, čak sam to isticala u emsiji da znam da mu nije lako, šta bi se desilo da smo vodili razgovor vrlo otvoreno i onako kako ja umem. Da li sutra treba neki moj kolega novinar da se plaši za svoju bezbednost nakon postavljenog pitanja, samo zato što je neko nervozan? Mislim da su javne ličnosti sebi dale mnogo za pravo da se ponašaju kako žele, jer niko nije dužan da trpi njihove frustracije samo ako im nešto nije po volji. Ovog puta se zahvaljujem svim kolegama što su stale na stranu pravde i ujedinili se kako bi zaštitili sebe u nekim budućim situacijama ali i svoju profesiju - rekla je Dušica za Informer.rs

U nastavku poslušajte video prilog u kojem Dušica govori o svim detaljima koje nismo imali prilike da vidimo za vreme reklama:

Izvor: Informer
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još