OVO JE JEDNA OD TEŽIH BORBI KOJE SAM VODILA: Nataša Bekvalac iskreno o odluci da prestane da puši

Pop zvezda Nataša Bekvalac iza sebe ima dug pušački staž. Atraktivna pevačica već deset godina uživa u konzumiranju cigareta, a sada je, svesna koliko su one štetne po njeno zdravlje, odlučila da se reši svog najvećeg poroka.

Četrdesetogodišnja muzička zvezda sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram sinoć je podelila priču o tome kako je donela odluku da prestane da puši, te otkrila da je to jedna od težih borbi koje je vodila.

Lepa plavokosa dama pohvalila se pratiocima da već sedam dana nije zapalila cigaretu, iako je pre nekoliko dana preživela pravu nikotinsku krizu kada je, po sopstvenom priznanju, pojela čak i hranu iz kante za đubre.

- Sedmi dan kako nisam zapalila cigaretu. Deset godina mislila sam da su mi cigarete najbolje drugarice, uživala sam konzumirajući ih... Sve do jednog jutra kada sam ustala i shvatila da nisam slobodna žena. To me je uplašilo i jako uznemirilo. Nisam slobodna jer me kontroliše cigareta! Prvo na šta sam to jutro pomislila bila je cigareta! Zapravo sam shvatila da obožavam ono što me uništava, šteti mi i čini me ovisnom. Slično kao kada ste sa manipulatorom... vrlo je zavodljivo... Ovo je jedna od težih borbi koje sam vodila i moram priznati jedan od jačih protivnika... Na sreću ne postoji jača sila od sile ljubavi... Tako da... Lepo smo se družile, sada moram dalje sama, štetiš mi... I ne volim te više - napisala je Bekvalčeva pokraj svoje fotografije.

Nakon Natašine objave usledile su reči podrške njenih prijatelja, kolega i fanova, koji su sa njom podelili svoja iskustva o borbi protiv ovog poroka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još