DEČKU SU KRENULE SUZE, JA SAM POKAZAO KO JE LAV: Kristijan Golubović progovorio o sukobu sa Vladimirom Tomovićem (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila bivše zadrugare Kristijana Golubovića i Lepog Miću.

Tokom emisije prikazan je klip o sukobu Kristijana Golubovića i Vladimira Tomovića.

- Reci mi da li si očekivao da ti se suprotstavi? Jel se tako ponašao da bi se drugima dokazao? - pitala je voditeljka.

- Moguće, mi smo u početku počeli verbalni rat. Kad sam pojačao rešo sa dva na šest i počeo da ga dinstam, prvo krene vika, pa grebanje, tuča pa klinč pa zapi*avanje teritorije. Ja sam pokazao ko je lav i rekao da će me moliti na kolenima da ga ne bijem. Kladio sam se napolju da će me moliti da ga ne udarim, a da ću Miljanu ispratiti na vrata. Ja kad branim sebe ili nešto svoje ja se tako ponašam. Koliko god da je veliki, ja takve volim. Dečku su krenule suze kada je objašnjavao da me nije udario, male šanse imaju svi jer treba više da me ljudi drži. Posle smo postali prijatelji, poštujem njegov pošten rad zaista. Trudio se, bio vredan, počeo od ležaljki i slično. Nisam ga cenio zbog žena i toga da li je Don Žuan nego zbog toga što je radnik! - odgovorio je Kristijan.

- Ja sam negde na početku rekao vi King Kongovi, to se odnosilo na Kristijana, Alena, Janjuša, Tomovića. Mladi ste, trenirate, u snazi ste, recite nešto slobodno. Kada sam to rekao svi su pričali da bacam zlu krv. Nije interesantno da kažu nešto Franu nego sebi međusobno. Da se razumemo, on je interesantan za rijaliti, vole ga žene, dobar je govornik, ali sam mu zamerio par stvari. Ja kad ulazim u konflikt jedino stajem kada vdiim da neko zbog mene može da izađe napolje - rekao je Mića.

- Kad vređaju neku ženu, ja stajem iza nje, da vidimo kako bi neko reagovao da ona ima zaštitu recimo muža ili brata - ubacio se Kristijan.

- Ja imam šezdeset godina i ne ide da ja stanem fizički iza nekoga. Nekada sam pokušavao da spasim rijaliti, on je jak kao vo - rekao je Mića.

- Mnogi su ti zamerili odnos sa Minom, bio si jako grub, mnogi su to okarakterisali kao nasilje? Kaješ li se? - pitala je Ivana Šopić Golubovića.

- Nisam ja hteo ništa. Kajem se naravno. Mislio sam da se priča o meni usred emisije, nemam pojma o čemu se radi. Opet kažem, trebao je da brani svoju devojku - govorio je Kristijan.

- Moram reći po stoti put, svi oni mafijaju. Mina je takva kakva je, rekao sam joj i doći će ti glave to što radiš. Poznajem je dobro govorio sam da to ne radi. Ja sam kivan na muškarce koji pokušavaju da glume mangupe. Da nije Kristijan bio ove sezone, sve bi bilo drugačije, potpisujem - rekao je Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još