PEVAČICA ZAVELA BIVŠEG ZADRUGARA: Elena Kitić u vezi sa Franom Pujasom

Fran Pujas otputovao je u Grčku na odmor, a kako se navodi tamo vreme provodi sa pevačicom Elenom Kitić, ćerkom Marte Savić i folkera Mileta Kitića.

Kako se spekuliše u domaćim medijima, Fran je započeo romansu sa mladom pevačicom.

Atraktivna pevačica i bivši zadrugar viđeni su na Krfu, gde su otišli zajedno na odmor. Pujas je na svom Instagramu podelio nekoliko fotografija sa odmora, ali nije podelio nijednu sliku sa Elenom. Međutim, objavio je fotografiju sa jednom njenom drugaricom, te su mnogi prokomentarisali da ih je upravo ovo odalo.

Inače, njih dvoje se prate i na društvenim mrežama, a Pujas je nedavno rekao da bi voleo da snimi duet sa Martinom i Miletovom naslednicom.

Podsetimo, Fran se uselio na imanje u Šimanovcima sa Paulom Hublin, koja mu je tada bila devojka. Veza je bila prekinuta, ali su se Paula i Fran nekoliko puta mirili tokom rijalitija. U međuvremenu, Pujas je ušao u vezu i sa Minom Vrbaški, a mnoge cimerke bacile su oko na njega. Sanja Stanković bila je ludo zaljubljena u njega, a povezivan je, između ostalog, i sa Aleksandrom Nikolić, Tarom Simov, Jovanom Matijević... Po izlasku iz "Zadruge 4", Fran je bio sa nekoliko devojaka, a javnost je saznala za njegovu kratku aferu sa Anđelom Vešticom.

Izvor: Pink.rs
Foto: elenakitic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.