POVRATAK OTKAČENIH: Urnebesna komedija o zgodama i nezgodama porodice Jovanović u pozorištu "Teatrijum"

"Povratak otkačenih" urnebesna komedija/vodvilj/mjuzikl sa sobom donosi zgode i nezgode porodice Jovanović. Aktuelnim temama, šarenolikim likovima prepoznatljivim iz svačije svakodnevice a sve kroz uzbudljiv zaplet ova predstava donosi obilje smeha.

Sestre Beba i Zaga (Monika Romić i Slavica Ljujić) su bliske, ali i potpuno različite. Beba juri karijeru dok Zaga sanja samo da se ponovo uda i ne radi ništa. Nakon što se i treći put razvela, ne časeći časa, već traži sledećeg kandidata. Nakon zvaničnog razvoda na sudu, ispred istog upoznaje potencijalnog kandidata za novog muža.

Za to vreme, Beba bankarka je primorana da upozna Voju, svog kolegu, koga krije od svih (Boris Milivojević) sa svojom porodicom, na čemu on uporno insistira iz jednog posebnog razloga koji će Bebu totalno izbaciti iz koloseka. Neka nova saznanja će isplivati na površinu njenog i Vojinog odnosa, što če dovesti do neočekivanih situacija.

Zagina komšinica, Ana (Danica Radulović) traga za čovekom svog života, i ubeđena je da ga je i našla. Konačno će izaći na prvi sastanak sa svojom simpatijom, da li će se sastanak završiti brakom ili mrakom, videćemo...

Zagina ćerka, tinejdžerka Lola (Jovana Mladenović), postaje devojka, bez obzira što Zaga i Beba žele da ona što duže bude njihova devojčica.

Da li će devojčice/devojke/žene promeniti svoje živote, da li će naći prave partnere, da li će preći preko svih prepreka kako bi stigle do svog cilja - saznaćete u ovoj urnebesnoj komediji!

Naši junaci su zaigrani, veseli, često naivni i lakomisleni, ali sa druge strane ozbiljni i posvećeni. Uz pregršt neočekivanih situacija i dešavanja, prepoznaćete sebe, svoje okruženje i slatko ćete se nasmejati nama ali i sebi!

Uloge:

Monika Romić
Boris Milivojević
Slavica Ljujić
Jovana Mladenović
Aleksandar Kojić
Danica Radulović
Specijalni gost iz offa: Milorad Milinković

Tekst: Slavica Ljujić
Režija, scena i izbor muzike: Monika Romić
Kostim: AMC Afrodite Mode Collection
Foto: Sale Jančević
Muzički studio: Save room atelje
Izvršna produkcija: Jovana Stojaković
Organizacija i dizajn plakata: Marija Danilov

Korišćena muzika:
Milan Delčić – Delča "Hajde lagano"
Kiki Lesendrić "Kolačići"
Niggor i Vlado Georgijev "Tropski bar"
Bane Lalić MVP "Hajde lagano"
Peja, Deksi, Vasa – Familija – Baltazar "Što ja volim taj sex"
Poslednja igra leptira Neša Leptir "Ruska čokolada"
Jinx Coco Moscuito "Idem tamo gde je sve po mom"

Songove otpevali: glumci predstave

Sponzori i prijatelji projekta: Afrodite Mode Collection i Arriva Litas.

REČ AUTORA

Ovaj pozorišni komad, se naslanja na prvi deo kroz likove dve rođene sestre Zage i Bebe. One su stavljene pred nove izazove, koji su u tesnoj vezi sa onim što je u našem društvu predstavljeno kao tabu ili opšteprihvaćeno društveno ponašanje. Sklonost ka pogrešnom izboru naše junakinje odovodi na pogrešan put kojim one sigurno koračaju.

Da li će odustati od svojih ciljeva?

Da li će se povinovati opšteprihvaćenim normama?

Da li će preispitati svoje postupke?

Da li će zbog ljubavi odustati od svojih principa?

Saznaćate.

Ovaj pozorišni komad dotiče se najrazličitijih pitanja i problema, kroz koje prolaze žene danas u poslovnom, muško-ženskom, porodičnom, kao i prijateljskom odnosu.

Podrška, ljubav i sigurnost su stvari koje čine odnos unutar porodice Jovanović, kao i šale na međusobni račun koje su sastavni deo njihovih života još od vremena najranijeg detinjstva i njihov specifičan odgovor na sve probleme koji ih okružuju.

Sestre imaju partnere, buduće, bivše, skrivene želje, otvorene ambicije... i njihovi odnosi su izgrađeni na realnim životnim situacijama, ali koje, kada se dešavaju nekom drugom su veoma bizarne i komične.

Utorak, 24. avgust 2021. u 21 h. Cena ulaznice 900 din.

Ulaznice za ovu predstavu možete kupiti na sajtu tickets.rs.

Izvor: Pozorište "Teatrijum"
Foto: Promo

Pogledajte još