ODMAH SAM REKLA DA OD TOGA NEĆE BITI NIŠTA: Baka Igora Kojića otkrila neprijatne detalje braka svog unuka i Severine

Baka Igora Kojića oglasila se nakon što je njen unuk i zvanično stavio tačku na svoj brak sa Severinom. Ono što je o bivšoj snahi rekla iznenadilo je javnost.

Majka Dragana Kojića Kebe, Dobrija Kojić, koja živi u Loznici, odlučila je da bude prvi član porodice Kojić, koji će progovoriti o detaljima braka i razvoda Igora i Severine Kojić, prenosi 24sata.hr.

Baka Igora Kojića kako kaže, bila je prisutna na njihovom grandioznom venčanju 2015. godine, ali joj se ponašanje sada već bivše snahe već tada nije dopalo.

- Na svadbi je bilo lepo što se tiče Draganovog troška. Odmah sam rekla da od tog braka neće biti ništa, da neće izdržati. Nije mi se svidelo Severinino ponašanje. Igor je doveo da me upozna, samo mi je pružila ruku i više nije sa mnom pričala - kaže Dobrija.

Na tvrdnje hrvatskih medija da su Severina i Igor živeli u njenom luksuznom stanu na zagrebačkom Kozjaku, ona je izričito tvrdila:

- Igor i Severina kupili su zajednički stan u Zagrebu. To nije istina. Nemam dobro mišljenje o njoj. Neka su se rastali. On je mlad, može se oženiti još pet puta. Severina je u aprilu napunila 49 godina - rekla je baka Igora Kojića.

Ona je za pomenuti portal otkrila i razlog sukoba srpske snajke i porodice Kojić.

- Niko meni ništa ne priča, niti me zanima. Sve čujem preko televizije i novina. Posvađali su se zato što je Severina htela da vodi njihovo domaćinstvo. Htela je da lupa, da pravi bazen po svom. Ne može tako - zaključila je.

Izvor: Story.rs
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još