SRAM TE BILO: Sandra Rešić polila Nenada Aleksića Ša vodom! (VIDEO)

Večerašnji gosti emisije "Narod pita" su Sandra Rešić Nenad Aleksić Ša, prijateljsko - neprijateljski duo, čiji susret je dugo očekivan. Od samog starta je počelo napeto jer Sandra bez dlake na jeziku rešeta repera i govori mu u lice prvi put sve ono što do sada nije mogla.

- Kada je Marko Đedović govorio ovo što ja sada govorim ti si stajao mirno? - konstatovala je Sandra.

- Ivana je voditeljka, ona može da me pita. Da se razumemo, Sandra je uvek likovala, a govorila je da je brak važan i da treba da ostanem u istom - dodao je Ša.

- Nije tačno, dok nije bilo ništa sa Tarom ja sam govorila skloni se, u braku se, bila sam za tvoj brak dok sam verovala tebi, mislila sam da Tara laže. Dok sam mislila da govori istinu ja sam to podržavala - obratila se pevačica Ivani.

- Da li te je savetovala da se skloniš od Tare? - pitala je Ivana.

- Jeste, savetovala me je i govorila da se sklonim. Bila je za mog brak a onda je likovala kad sam se smuvao sa Tarom, zato mi nije jasno šta sada priča, priča gluposti i laže. Iskreno da ti kažem, ne sećam se detalja i datuma, to ne pamtim kao Sandra, ja sam sa svojim životom nastavio posle Zadruge. Mene zanima da li je lagala kada je navijala za moj brak ili kada je bila srećna kada sam se smuvao sa Tarom? - pitao je Nenad.

- Ja sam podržavala dok sam mogla i mislila da to ima smisla. Bila sam za brak dok sam mislila da nije gotov, dok nisam shvatila da si se zaljubio. Tvoja veza je počela od oktobra do decembra, toliko sam te sklanjala. Sandra je dobila epitet veličine koja leči velikog Ša - govorila je Sandra.

- Mene i dalje zanima za šta je ona bila, da li za moj brak ili za vezu sa Tarom? Ne može i jedno i drugo, ona je dvolična očigledno. Ona je preko mene htela da dobije bodove i bila za moj brak, taj fazon sačuvajmo brak. A onda kada je glavna tema Tara i Ša, onda se premostila na tu temu i počela da nas podržava. Kada je izašla Tara, kada su je svi pljuvali, onda je bilo top da se plkjuje ona pa je Sandra onda išla tim putem - pitao je reper.

- Molim te, odgovori mi na jedno pitanje! Da li ćeš priču o hotelu kada sam te odvela kao omiljnog koristiti sada? Imaš li mu*a to da kažeš? - pitala je Sandra.

- To nije mišljenje moje, ali je narodu tako delovalo. Ja nisam nikakav vajb osetio - odgovorio je Ša.

- Znaš li da bi mogla da te zadavim golim rukama? Nazivaću te najgorim imenima, ti si najveći ološ koga sam upoznala u životu, a toliko sam ljudi upoznala po kafanama! Da te nisam odvela možda u hotel da budemo sami u krevetu? Sram te bilo! - vikala je Sandra.

- Opet te pitam, za šta si bila za brak ili za vezu sa Tarom? - pitao je Nenad.

- Bila sam za oba. Kada sam mislila da je to sve glupost sa Tarom, mislila sam da treba da sačuvaš brak. Kada sam videla da si se zaljubio kao tetreb, onda sam to podržavala, ajde zaljubio se pa šta sad da radimo, zavoleo je ajde. Dobio je poremećaj baš kao Miljana za Zolu tu nema razlike. Evo, gleda u telefon jer je nesiguran u sebe - rekla je pevačica.

- Jel ti stvarno neprijatno da je pogledaš? - pitala je Ivana.

- Gledala sam ga kao dvogodišnje dete koje je je otrkilo da ima ku*e, ne kao muškarca, sram te bilo! - vikala je Sandra.

Sandra je ustala i ispolivala Ša, a haos se nastavio.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još