POSTAJEM SVESTAN DA ME NE ZASLUŽUJE: Nenad Aleksić Ša priznao da konačno odustaje od veze sa Tarom Simov (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila bivše zadrugare Sandru Rešić i Nenada Aleksića Ša.

- Dobro veče, Ivana ovde. Pozdravila bih Sandru, ona je kraljica, legenda, kako peva i igra u kolima. Kao takmičar je takođe predivna, imam jedan savet. Ko je Tara Simov uopšte? Mala uličarka, nevaspitana, ona nije tvoj nivo i nema potrebe time da se baviš - govorila je gledateljka.

- Hvala puno na lepim rečima, potpuno ste u pravu. Znam koji je to dan kada sam sama pevala u kolima - nasmejala se Sandra.

- Šta će mu u životu Tara Simov? - pitala je gledateljka.

- Pa eto nismo više zajedno - odgovorio je reper.

- Samo se drži toga, stvarno si sjajan umetnik, drži se, zaista ti želim sve najbolje - nastavila je Ivana.

- Radim na novim pesmama i posvetiću se sebi, kako mi kažu drage osobe treba ponovo da zavolim sebe - odgovorio je Nenad.

Ivana se osvrnula na neke od komentara sa Tvitera.

- Bravo Sandra, lepo si joj rekla - pročitala je voditeljka deo komentara sa Tvitera.

- Da li će neko Nenadu da objasni da ga je ona samo iskoristila za pedeset hiljada eura? - glasio je još jedan tvit.

- Rešička tripuje da razgovara sa normalnim čovekom - nastavila je Ivana da čita tvitove.

- Realno, imaju prava to da kažu. Do skoro sam se ljutio ali to je istina, mnogo sam se ogrešio o neke ljude - ubacio se Ša.

- Od pre neki dan imam neverovatnu podršku, čak mi pišu nisam te voleo ili nisam te volela, mrzela sam te ali sada te podržavam. Mnogi žele da se druže sa mnom da se vidimo. Ljudi vole da se priča istina, jasno da sada svi imaju prava da vide ovako ili onako. Ne bavim se time ali mi je drago da su te uvrede nestale. Doduše na ulici su svi bili okej, ali ovako bilo je strašno. Sada se prevara žene i ne spominje - prokomentarisao je Ša.

- Drug se ne ismeva, drug se ne ponižava, sa njim se ne igra rijaliti, i ne pljuje se po emisiji sve vreme - bio je još jedan od Tvitova.

- On je bio moj drug, a dok jeste nisam ga nikada povredila ili ismevala. On nikada neće biti moj drug tako da mogu da radim šta hoću, samo sam ga trenutno pustila, jer sada priča istinu - odgovarala je pevačica.

- Šta je sa vašom pesmom? - pitala je Ivana.

- Radili smo na tome, ali posle izjave da me ne voli i posle svega što je bilo mislim da je glupo da mi išta radimo zajedno. Ja sam muzičar Nenad Aleksić Ša i ja sam umetnik a ne rijaliti igrač i tako će i ostati - rekao je Nenad.

Nešto kasnije u emisije je prikazan prilog ulaska Jelene Batos, koja je pokušala da ukaže na greške Nenadu Aleksiću Ša:

- To je sve ostalo iza nas, ušla je u momentu kada sam ja bio polupan, malo sam i preterao - prokomentarisao je Ša prilog.

Zatim je usledilo uključenje, a gledateljka je poželela da se obrati gostima.

- Posebno bih želela da pozdravim Ša. Da mu kažem da je neverovatan. Ša, ti si jedan takav kreten, koga bih ja izlupala, ne smeš da dozvoliš da jedno malo go*no... Hoću da ti kažem nešto, ta mala ne zaslužuje tebe, ti treba da budeš toga svestan. Ona tebe ne zaslužuje! Da li si svestan toga? - govorila je gledateljka.

- Postajem svestan - priznao je Ša.

- Nisu godine razlog, razlog je njeno ponašanje, ja tebi apsolutno verujem. Ona plasira neke priče, neke laži, apsolutno sam uz tebe, Nenade - nastavila je gledateljka.

- Upravo mi je snajka poslala poruku, da mi kaže da godine nisu bitne, da je bitna samo ljubav. Ne znam što mi niko ne veruje, ali sam sada odlučan, ne vraćam se u tu vezu - otkrio je reper.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još