TEŠKO DA IKAD POBEDIM U BORBI SA MOJIM LEPOTICAMA: Saša Matić iskreno o porodičnom životu

Saša Matić već skoro dve decenije u braku je sa suprugom Anđelom, sa kojom ima dve naslednice Aleksandru i Taru.

Saša i Anđela Matić svoj idiličan odnos i vrednosti koje neguju čine ih jednim od najskladnijih parova na estradi, a pevač objašnjava da je tajna u tome što svakog dana poklanjaju pažnju jedno drugom.

- Brak negujemo ljubavlju. Porodica je nešto najsvetije za mene i oduvek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora negovati da bi bio uspešan. Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. Još se trudim da je osvojim kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako, trajemo godinama i čvrsto verujem da će tako biti zauvek - iskren je Saša Matić i usput otkriva kako izgleda biti jedini muškarac u kući:

- Teško da ikad pobedim u borbi sa mojim lepoticama. Kruna uvek ode njima, ali ni ja se ne žalim. Nežno, prelepo i uvek puno razumevanja je kad se okružiš ženama. Eto tako.

Matić ne krije da je on popustljiviji prema naslednicama Aleksandri i Tari, kao i da neće imati ništa protiv ukoliko odluče da krenu njegovim stopama u budućnosti.

- Kao svaki otac u svojim ćerkama vidim toliko toga kvalitetnog i lepog. Šta god da budu odlučile biti u životu ja ću ih podržati i sigurno biti najjači vetar u leđa - kaže pevaö, te dodaje da je uloga "lošeg policajca" u njegovom domu ipak pripala suprugi:

- Pre svega sam otac svojim devojčicama, pa tek onda prijatelj. Supruga i ja vredno radimo na tome da ih naučimo pravim vrednostima i pokažemo šta jeste, a šta nikako nije u redu. One su stvarno dobre devojčice i ne govorim to što su moje, ali su stvarno mnogo pametne. Uglavnom one beže meni kad im nešto nije po volji, ali nemojte to otkriti pred mojom suprugom.

Ono što svi vezuju za Matića, pored emotivnih i neprolaznih hitova, jeste njegova vedrina duha. Priznaje da i on ima svoje "žute minute", ali da je uvek optimista.

- Drago mi je da me ljudi vide takvim, jer ja i jesam takav. Ništa se neće rešiti ako ste namrgođeni i mrzovoljni. Može samo biti još gore. Vedar duh osvaja sve(t). Kao i svaki čovek, imam dana kad nisam najsrećniji na svetu, iznerviram se zbog nečega ili rastužim. Muzika podnosi sve. Vreme s porodicom i s pesmom leči sve - iskren je Saša.

Pevač poručuje da je silno raduje što će se narednog petka, 27. avgusta nastupiti na Ušću u okviru "Music Week" festivala i ističe da mu je 2020-a bila godina dobrih lekcija.

- Publike se nisam uželeo jako. Uželeo sam se prejako! To se prosto oseti i na nastupima koliko smo nedostajali jedni drugima... Svaku pesmu i pevanje u glas kao da osećamo još jače. Mislim da nam je sve ovo pokazalo koliko treba uživati u sitnicama i iskoristiti svaki dan, jer nikad ne znamo šta stoji iza njega. Music Week festival biće neverovatan događaj za sve nas. Najveći događaj na Balkanu ovog leta i zaokružiće celu priču - dobrog provoda, osmeha i uspomena koje će sigurno dugo da se pamte neće izostati. Tome se baš radujem - kaže Matić i objašnjava šta mu je najteže palo tokom 2020. godine:

- Uf. Godina je bila teška za sve. Ja sam je nazvao godinom dobrih lekcija. Pokazala nam je na najgrublji način šta je najvažnije, a ne može se kupiti novcem, a to je zdravlje. Kao da nas je sve vratila na zemlju. Izgubio sam mnogo dragih lica i koliko god želeo zaboraviti prošlu godinu teško da ću uspeti. Međutim, život ne treba gledati kroz retrovizor nego samo pravo i zaista želim da verujem da nam je došao mnogo lepši period koji ćemo mnogo više ceniti - rekao je Saša.

Izvor: Svetplus.com/Alo.rs
Foto: sasamatic_official/Instagram

Pogledajte još