RUKA U RUCI I IME NA NARUKVICI: Marko Janjušević Janjuš otkrio ko je njegova najveća ljubav (FOTO)

Nema sumnje da se Marko Janjušević Janjuš uželeo ćerkice Krune posle desetomesečnog boravka u "Zadruzi 4". Nekadašnji košarkaš trudi se da slobodno vreme do 6. septembra kada će postati učesnik nove sezone popularnog rijalitija provede sa ćerkicom, a o tome kako se provode redovno obaveštava pratioce na Instagramu.

Tata i ćerka zajedno su putovali Srbijom, obilazili manastire, zatim se "preselili" na crnogorske plaže, a nedavno su išli i u šoping kako bi devojčica spremno dočekala polazak u drugi razred osnovne škole. Iako je to najpre skrivao, popularni Prijepoljac nedavno je otkrio da im društvo sve vreme pravi Krunina majka, a njegova bivša supruga Ena. Naime, nekadašnji bračni par izgladio je odnose, posle Markove prevare i razvoda, te se šuška da će uskoro ponovo stati na "ludi kamen".

S obzirom na to da je Maja Marinković, košarkaševa emotivna partnerka iz rijalitija, govorila da je ona njegova najveća ljubav, te da se u "Beloj kući" u Šimanovcima često polemisalo da li Janjušević više voli devojku ili bivšu suprugu, on je odlučio da jednom fotografijom pokaže ko je "nosilac te titule".

- Moja ljubav. Jedna, jedina, najveća - napisao je Janjušević uz najnoviju fotografiju koju je podelio na društvenoj mreži, a na kojoj se mogu videti čvrsto stisnute ruke njega i njegove ćerke Krune koja nosi narukvicu na kojoj je ispisano očevo ime - Marko.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: mali_janjus/Instagram

Pogledajte još