UHVATILA ME JE ZA MEĐUNOŽJE I NIJE HTELA DA PUSTI: Sloba Radanović otkrio svoje najveće blamove na nastupima

Pevač Slobodan Sloba Radanović odgovarao je na pitanja svojih fanova, koja su mu postavljali na društvenoj mreži Instagram. On je, između ostalog, otkrio šta misli o bivšem cimeru Marku Janjuševiću Janjušu, ali i ispričao kakve neprijatne situacije je doživeo na nastupima.

- Šta misliš o Janjušu? - bilo je pitanje.

- Mafijaš, kriminalac. Što dalje od njega... - napisao je pevač i stavio emodži koji označava plakanje od smeha, čime je jasno stavio do znanja da se šali.

- Najveći blam do sada na nastupu? - zanimalo je drugog Slobinog fana.

- Dva blama sam doživeo. Prvi je kada me je jedna devojka uhvatila za međunožje na bini i nije htela da pusti, a drugi kad me je devojka iz publike gađala čizmom jer nisam hteo da je poljubim u usta - odgovorio je Sloba.

Sloba je sa pratiocima podelio i tajnu svog uspeha.

- Radite na sebi u svakom pogledu. Psihički, fizički, edukativno. U svemu nađite motivaciju, a najviše u kritikama. Ukoliko verujete da nešto možete, dajte sve od sebe, rizikujte. Ukoliko ne verujete da nešto možete, nema smisla ni da počinjete. Da nisam verovao da mogu da budem ozbiljan pevač, nikad ne bih ni počeo da se bavim muzikom - istakao je Radanović.

Izvor: Blic.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.