POSLE GODINU DANA PAUZE: Bivši zadrugar poznat po ljubavnim aferama ponovo na imanju u Šimanovcima

Ceo region bruji o finalnoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga", koja samo što nije počela na TV Pink, a ako se po jutru dan poznaje, ova sezona će biti najturbulentnija do sada!

Pored Mikija Đuričića, Mensura Ajdarpašića, Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića, Aleksandre Subotić, Aleksandra Saše Todorovića, Jovane Tomić Matore, Mateje Matijevića, Deniz Dejm, Nikole Grujića, Sandre Čaprić, Stefana Mihića, Saleta Cvetkovića Luksa i Natalije Šćekić, na imanje u Šimanovcima useliće se i Bane Čolak.

Bane je učestvovao u više sezona rijalitija "Zadruga", a sad je spreman da se pokaže i u petoj, finalnoj sezoni.

Čolak je spreman za ulazak, odnosno povratak u Belu kuću, a s obzirom na to da je tokom boravka na velelepnom imanju imao više afera i veza, nema sumnje da se i ovog puta od njega može očekivati sve.

Podsetimo, Čolak je imao turbulentnu vezu sa Zerinom Hećo tokom druge sezone Zadruge, dok se u trećoj sezoni našao u epicentru afere zbog Ermine Pašović i Ivane Krunić, sa kojom je tada i uplovio u ljubavnu romansu, a onda ga je ona ostavila putem video-poziva dok je on boravio na velelepnom imanju.

Bane Čolak progovorio je o svom ponovom ulasku u Belu kuću, odnosu sa Ivanom Krunić, ali i sukobima sa Mensurom Ajdarpašićem, Borom Santanom i Mikijem Đuričićem.

- Baš sam juče sa Ivanom i njenima bio na kafi i na ručku. Tako da smo svi super, hvala Bogu. Ja se nadam da Ivana neće ponovo ući u Zadrugu, dosta je bila... Ona je pevačica i treba da se bavi tim stvarima, skoro je izbacila i pesmu. Treba da ide da nastupa, to je njen posao, a ja sam ipak za rijaliti. Ulazim kao zauzet, naravno - počinje Bane i dodaje:

- Mensurov i moj odnos je nikakav, kao i ranije. Sastali smo se u jednoj emisiji posle sukoba. Nisam pravdu tražio na sudu, svakom može da se desi, mi smo muškarci, dešava se. Ljudima treba prvi put oprostiti. Nadam se da sada u ovoj sezoni neće do toga dolaziti. Sa Borom sam u lošim odnosima. Mi smo i emisiju vodili zajedno kad nismo bili u dobrim odnosima... Nismo se čuli skoro... Uputio mi je neke loše reči kad sam bio u žiriju Zadrugovizije, ali dobro, šta je bilo, bilo je - kaže Čolak i dodaje:

- Miki je ipak ispao prema meni i brat i prijatelj, te neke svađe koje smo imali unutra zaboravljam, sve je to bilo u žaru rijalitija - poručio je Bane.

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još