BORILA SE KAO ŠTO JE ŽIVELA, SA DOSTOJANSTVOM I HRABROŠĆU: Preminula majka Nine Seničar (FOTO)

Nina Seničar doživela je porodičnu tragediju prošle nedelje kada je njena majka Slavica preminula.

Voditeljka i glumica putem svog Instagram naloga oglasila se uz set fotografija u kojima je pozirala sa mamom i u opisu objave otkrila da je šezdesetjednogodišnjakinja za svega nekoliko meseci izgubila bitku koju je vodila protiv karcinoma.

- Prošle nedelje, posle velike sedmomesečne borbe preminula je moja mama. Moja Slavica lavica. Borila se kao što je i živela, sa dostojanstvom i hrabrošću. Rak je jednu naizgled savršeno zdravu ženu od 61 godine odneo za svega nekoliko meseci. Rešila sam da ovo podelim sa vama samo iz jednog razloga. Uzmite vašu mamu, baku, tetku, komšinicu, drugaricu za ruku i odvedite je na pregled materice i grudi. Jedna u pet žena dobije tumor na materici jedna u tri tumor na grudima. Tumor može da raste godinama bez ikakvih simptoma a kada krenu simptomi može biti previše kasno - napisala je Nina i dodala:

Ukoliko ovim "spasem" jednu ženu za mene će smrt osobe koju volim najviše na svetu možda imati malo više smisla. Počivaj u miru mamice, nedostajaćeš nam zauvek. Volim te!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Autor: Nadlanu.com/T.K
Foto: ninasenicar/Instagram

Pogledajte još