NE MOGU DA VIĐAM DETE, NEMA GOREG PENALA: Kristijan Golubović otkrio da snosi posledice zbog veze sa Kristinom Spalević (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila bivše zadrugare Kristijana Golubovića, Marka Janjuševića Janjuša i Nenada Aleksića Ša.

Golubović je otkrio kako provodi vreme sa ćerkom nakon "Zadruge 4" i kakav je trenutno njegov odnos sa bivšom suprugom Ivanom.

- Nismo džabe krečili, što kažu Beograđani, desila mi se ta ljubav. Sa Ivanom sam inače uvek bio kao u minskom polju. Ja sam Kristini postavio neka načela, ako sam joj već prešao preko mnogo stvari. Ja sam imao dva braka i na stotine ili hiljade veza, znam mnogo brže da procenim devojke. Drugačije kad vam prorade emocije u 40, a drugačije u 50 godina, to će njih dvojica tek shvatiti. Ša bih odvojio, jer on nema dete sa Ivanom, ja sam dosta kontrolisao situaciju, Ša je imao haos u svojoj vezi, ja i dalje držim konce sa Kristinom. Ako se sada po*eremo po nama, onda će se sve to pretvoriti u greh, koji ćemo platiti. Ja sam već platio, ne mogu dete da vidim kad želim, nema goreg penala - otkrio je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.