TAJNA VEZA: Aleksandra Mladenović krije ljubav sa fudbalerom Vanjom Veličkovićem?! (FOTO)

Po gradu se već neko vreme priča da je Aleksandra Mladenović srećno zaljubljena, te da ima novog dečka, koji je profesionalni fudbaler, ali ona to nikad nije želela da potvrdi.

Nedavno je okačila Instagram stori na kojem je prisna sa fudbalerom OFK Beograda Vanjom Veličkovićem.

Pevačica je na svom Instagram storiju podelila istu sliku kao i fudbaler, a na njoj su veoma prisni - ona mu sedi u krilu, a Vanja je grli oko struka. Slika je nastala na proslavi Aleksandrinog rođendana, što potvrđuje informacije do kojih je "Kurir" došao - da se njih dvoje viđaju već neko vreme. Na Instagram nalogu mladog fudbalera OFK Beograda nalazi se slika i od pre nekoliko meseci na kojoj je takođe on sa Aleksandrom. Oni su bili zajedno na odmoru na Zlatiboru, a slobodno vreme proveli su vozeći se kvadom po planini na kojoj sportista provodi dosta vremena.

- Prelep dan na Zlatiboru - napisao je Vanja na Instagramu uz emotikon srca, a Mladenovićka mu je odgovorila na tu objavu takođe jednim crvenim srcem.

Aleksandra je na pitanje o ljubavnoj vezi sa fudbalerom rekla:

- Ma kakva veza, Vanja mi je drug. Ovo je slika s mog rođendana i uopšte nema prostora da se piše o bilo kakvoj vezi. To su dezinformacije.

Aleksandra je pre skoro tri meseca proslavila rođendan u jednom elitnom prestoničkom lokalu, gde je otkrila da bi volela da se zaljubi, i sve njene koleginice i drugarice poželele su joj da u ovoj godini nađe "onog pravog", a želja mnogih bila je i da se uda.

Podsetimo, popularna pevačica zabavljala se sa sinom Šabana Šaulića prošle godine. Pre više od godinu dana mediji su pisali o njenoj vezi s Mihajlom, a ona je to svaki put oštro demantovala, pravdajući se da su drugari i da se lepo druže, ali posle nekoliko meseci, kada su njihove slike izašle u javnost, pevačica više nije mogla da priča kako nisu u emotivnoj vezi. Pretpostavljamo da se na isti način druži i s Vanjom, te da će uskoro obelodaniti da je srećna u ljubavi.

Foto: aleksandra_mladenovic_/Instagram

Izvor: Kurir.rs
Foto: aleksandra_mladenovic_/Instagram

Pogledajte još