IDEM NA OPERACIJU KAO DA KUPUJEM HLEB: Aleksandra Subotić progovorila o poslednjim estetskim intervencijama

Aleksandra Subotić izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama kada je objavila fotografije nastale nakon operacije nosa i grudi, uz napomenu da oporavak protiče uspešno.

Rijaliti zvezda istakla je da je zadovoljna rezultatima.

- Za sada sam još u fazi oporavka i jedva čekam da vidim konačne rezultate. Svi mi imamo neke svoje ideale lepote. Iskreno, čisto estetski, nikada nisam imala bilo kakvih problema sa disanjem i slično. U početku sam želela samo vrh nosa, jer je moj nos i prirodno lep i prćast, a potom u konsultaciji sa doktorom smo došli do zaključka da moramo i malo da ga suzimo, jer ako smanjim samo vrh ostao bi širok gore - rekla je ona i dodala:

- Iskreno, ja na operaciju idem kao hleb da kupujem, niti sam opterećena niti previše razmišljam, ali čitajući svašta jako sam se uplašila. Najviše sam imala strah od toga da neću moći da dišem, da ću se ugušiti od tih tampona u nosu i slično, ali uopšte nije bilo tako.

- Kada sam se probudila iz anestezije bilo mi je malo frka, ali sam slušala anesteziologa i počela da dišem na usta. Ujutru kad sam se probudila doktor mi ih je izvadio. Nosila sam onu maskicu sedam dana, ali, verovali ili ne, ništa me nije bolelo niti sam imala modrice, niti su mi pukli kapilari, niti sam poplavela - nastavila je ispovest Subotićeva.

- Jedini problem koji sam imala je ta tečnost koja curi iz nosa posle operacije. Zbog toga sam se osećala kao da sam prehlađena. To je sve. Nisam želela Barbi nosić. Želela sam mali nosić, ali koji se slaže sa mojim licem, a ja imam krupnije lice. Nisam slepi pobornik trendova i ne sviđaju mi se nosevi koji izgledaju kao da ih je neko zalepio na vaše lice, previše veštački i neprirodno - istakla je rijaliti zvezda.

- Svako od nas je ličnost za sebe i treba da bude lep na svoj način. Ako smo svi isti onda to nije to - zaključila je Aleksandra.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još