NEKI MUŠKARCI KOJI SU ME JAKO POVREDILI, JAVILI SU SE I REKLI IZVINI: Nataša Bekvalac otkrila da se njena prošlost "čisti" i donela odluku da prestane da nastupa (FOTO)

Popularna pevačica Nataša Bekvalac poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram iznenadila je svoje fanove.

Naime, lepa plavokosa dama otkrila im je da je zbog umora i iscrpljenosti odlučila da neko vreme ne nastupa pred svojom publikom, ali i to da da se ovih dana "čisti" njena prošlost, te da su joj se neki muškarci, koji su je ranije povredili, sada javili i uputili izvinjenje.

- Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da. Odlučila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom već da budemo samo nas dve. Muzika i ja... U studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i prošlost... Neki muškarci koji su me jako povredili... javili su se... I rekli izvini... Napisali... Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna... Svoja... I inspirisana... - napisala je Nataša pokraj svojih fotografija.

Podsetimo, pop zvezda iza sebe ima tri propala braka. Nataša je bila udata za bivšeg vaterpolistu Danila Ikodinovića sa kojim ima ćerku Hanu. Potom je bila u kratkom braku sa Ljubom Jovanovićem. Sa trećim suprugom, Lukom Lazukićem, koga je optužila za fizičko nasilje, dobila je ćerku Katju.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.