NISAM PRESTALA DA VOLIM BIVŠEG DEČKA: Tara Simov priznala da zbog Mateje Matijevića nikada nije mogla da pruži Ša sve ono što je želeo (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio bivše zadrugare Taru Simov i Marka Đedovića.

Tara i Marko komentarisali su svoj odnos, svađu, ali i obnavljanje komunikacije.

- Tara i ja jedno vreme nismo komunicirali, Ša me je zvao i nakon jedne emisije mi je rekao da zna da sam u pravu za sve, ali da on pokušava da joj pomogne, pričamo o finansijskim momentima, ta komunikacija jeste ostala među nama. Ja sam bio ubeđen da će ona izgubiti glavu, naročito kad mi je ispričala šta su sve radili. Ja sam na moru bio i ne znam kako smo on i ja stupili u komunikaciju, tada mi je rekao da Tara i ja porazgovaramo, rekao mi je da oni uzimaju stan i sve, da se ja javim i da se vidimo, tako je nešto bilo, da ja dođem do njih. Ja sam u tom momentu Tari napisao da se Ša i ja čujemo, valjda sam hteo da ih zavadim - ispričao je Đedović.

- Ja nisam imala pojma o tome, jer je meni bilo zabranjeno da komuniciram sa Đedovićem. Đedović i ja smo bili prijatelji, svi su znali koliko je meni stalo do Marka, meni su krenule suze kada sam videla poruke, nisam znala šta da mu kažem, prvi put sam želela da ostanem istrajna. Jeste da smo Ša i ja imali katastrofalnu svađu, on je obijao nožem, nisam mogla da se sastavim, nikome se nisam javljala i ja sam ga okrenula - dodala je Tara.

- Đedović je prepričao Aleksandrinu priču o onom Turčinu, i ta gospođa će morati da se prošeta do suda. Filip Mijatov mi je pustio poruku i rekao da batalim sve te priče, on i ja smo bili prijatelji, svi to znaju, ja sam drugačije odrasla, drugačije mi je bilo okruženje - rekla je Tara.

- Aleksandra je rekla da jeste imali intimni odnos - dodao je Đedović.

- Za to će odgovarati, tužila sam nju, Marka i Minu Vrbaški - otkrila je Tara.

- Ona mi je tražila novac za Makedoniju, a nije ni otišla, na primer - rekao je Đedović.

- Razumem, sve mi je jasno - naljutila se Simova.

- Ispada kao da ja sad sa njom trgujem, ja ću da kažem ovo, a ona ono, ružna je ova situacija. Ja sam rekao da ona nije iskoristila novac za ono za šta mi je tražila, nego da me je zvala pijana, kao da peremo jedno drugog! Ja sam kalkulisao, izigravao psihijatra, a onda doživim da Ša kaže da ne sluša mene. Ko je njoj Ša bio u tom momentu?! - govorio je Đedović.

- Nisam mogla da kažem da nisam zaljubljena u tog dečka, imala sam emociju, ja i sada pomišljam da li je dobro i šta radi. To je ljudskost, on je tada bio normalan čovek. Ja svakako ne mogu da ga volim, jer nisam prestala da volim prethodnog - tvrdila je Tara.

- Mateju. Nikada nisi volela Ša, tačno - rekao je Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još