RAZGOVOROM REŠAVAMO SVE PROBLEME: Vesna i Đole Đogani iskreno o trzavicama u braku

Vesna i Đole Đogani za 20 godina, koliko su u nevenčanoj zajednici, zajedno su prošli kroz dobre i loše stvari. Iako je često dolazilo do rasprava i svađa, oni su razgovorom rešili svaki problem, zato i tvrde da je priča ključ svakog uspeha.

- Svi na prvo mesto stavljaju ljubav, ali ja uvek ističem poštovanje. Ljubav bez poštovanja ne postoji jer ti prvo moraš da ceniš tu osobu koju si odabrao za životnog saputnika. S tom osobom moraš da rasteš i pratiš je, kao i ona tebe. Nema više "tvoje, moje", sve je zajedničko, novčanik je samo jedan.Treba da voliš sve mane i vrline - rekao je Đole i otkrio koje su Vesnine mane:

- Spora je. Recimo, ja sve završim na vreme i onda kad joj kažem: "Vesna, kasniš", ona se napravi luda.

Vesna je podržala svaku Đoletovu reč, pa se nadovezala i otkrila šta joj je najbitnije:

- Da imate razumevanja i da budete uvek u pravu. Prepisujem sve Đoletove reči. U suštini su to sve neke stvari. Zajedno smo sazrevali i imamo isti cilj. Puno pričamo, a priča je mnogo važna. Ako vašem partneru ne kažete neki problem, misliće da se to podrazumeva i nastaviće da radi. Neće više biti momenat za razgovor jer ćete pregoreti. Sa razgovorom se rešava sve, i dobro i loše. Mi pričamo o svemu, oko vaspitanja dece, škole, sistema,nastupa… Oko svega. Ćutanje je najveći problem u braku.

Izvor: Nova.rs
Foto: djoganivesna/Instagram

Pogledajte još