ZAROBLJENA SAM U CRNOJ GORI: Ljupka Stević otkazala nastupe zbog korone!

Ljupka Stević otputovala je u Crnu Goru gde je imala zakazane nastupe, međutim, dobila je visoku temperaturu i kada je uradila test na koronu saznala je da je zaražena. Pevačica je morala da otkaže tezge i da se izoluje dve nedelje u karantin.

Kako se u medijima saznalo, njeno stanje je stabilno, čak se i temperatura povukla, ali ono što pevačicu muči jeste što ne može da radi, a mora da plaća hotel, jer ne može da se vrati u Srbiju dok ne dobije negativan test.

- Otišla je u Budvu zbog posla, a sad mora da leži 14 dana u karantinu. Kada preleži koronu, već će biti gotova sezona u Crnoj Gori, tako da neće zaraditi kako je planirala, a plus na sve to mora da plaća hotel dve nedelje jer mora da boravi u sobi. Baš je očajna i u paklu što se kaže. Tri dana je preplakala. Ne mrda iz hotelske sobe, donose joj ispred vrata hranu i piće, a dan nikako da joj prođe. Nije se nadala uopšte da može da se zarazi, i vakcinisala se, ali eto. Otkazala je četiri tezge, i kada izađe iz karantina vraća se za Beograd. Sada vrti telefone i zakazuje nastupe ovde po Srbiji i po Bosni, jer je sa letnjom sezonom kraj. Čule smo se pre neki dan i rekla mi je da ludi, i da će bankrotirati. Oslonila se na taj honorar, ali šta da se radi, biće para, samo neka ona bude dobro – priznala je Ljupkina drugarica.

- Tačno je da sam u Crnoj Gori, zarobljena, šta da se radi, samo neka prođe ovo - izjavila je Ljupka.

Izvor: Pink.rs
Foto: ljupkastevic/Instagram

Pogledajte još