JEDE GO*NA, ONA JE ZADNJA OSOBA NA KOJU BIH BILA LJUBOMORNA: Tara Simov žestoko oplela po bivšoj cimerki Maji Marinković (FOTO)

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković prozvala je bivšu cimerku Taru Simov da je ljubomorna na nju jer se muva sa Matejom Matijevićem, a besna Tara se odmah oglasila na svom Instagramu.

- Principi govnojedu, nije kao da znaš šta su. Molim vas nek neko objasni govnojedu da zadnja osoba na koju bi iko ikada bio ljubomoran - napisala je Tara uz fotografiju Majine izjave nakon čega ju je ismejala i videom gde Marinkovićeva liže stakla od naočara tokom boravka u rijalitiju.

- Ako je neko gledao emisiju na konto onoga što sam rekla, jasno je moglo da se vidi zbog čega su moje suze. One nisu niti planirane, niti sam želela da se vide, bile su jače od mene. Nisu bile ni zbog Maje, ni zbog bilo koje ženske osobe, već zbog stvari sa kojima se suočavam i koje me pritiskaju još od Zadruge 3. Žao mi je što su se videle i što daju povoda "xy" osobama da kreću u napad na mene, daću sve od sebe da se ne ponove ili makar ne vide - obrazložila je Tara.

Foto: tara_simov/Instagram

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: tarasimov/Instagram

Pogledajte još