AKO UĐE U "ZADRUGU 5" BIĆEMO NA DISTANCI: Mateja Matijević o odnosu sa Tarom Simov

Mateja Matijević jedan je od potvđenih učesnika ''Zadruge 5'', a sad se pojavio na sistematskom pregledu tri dana pred ulazak u Belu kuću i progovorio o svim gorućim temama.

- Završio se sistematski pregled. Sve se završilo za pet minuta, bilo je mnogo bolje nego prošli put. Kod psihijatra sam se najmanje zadržao, posle svega sam ostao normalan. Sad ulazim totalno lagan - prokomentarisao je nakon izlaska sa sistematskog pregleda, potom se osvrnuo na odnos sa Mensurom Ajdarpašićem, sa kojima je imao konflikt tokom boravka u "Zadruzi 3".

- Sreo sam Mensura, nakon svađa koje smo imali u trojci, Mensur i ja smo se sreli jednom na Zelenom vencu tu smo se ispričali i super smo - prokomentarisao je Matijević, pa se osvrnuo na novu tetovažu i odnos sa Tarom Simov.

- Tetovaža nije posvećena Tari, imam svoju priču. Ja nikada u životu tetovažu ne bih posvetio devojci. Ako ona uđe u "Zadrugu" možemo da budemo na nekoj distanci ili da ostavim prostor da budemo korektni - zatim je prokomentarisao dešavanja u Beču i kako to da je Maja Marinković završila u njegovom krevetu.

- Ja sam spavao, čuo sam nešto. Sutradan je Maja sela na moj krevet, vidi se na klipu ja sam joj pokazivao rukama u fazonu dokle više da se tako ponašaš, da praviš te scene, opameti se, ona je na moj krevet sela - kroz smeh je prokomentarisao Mateja.

Izvor: Pink.rs
Foto: matijevicmateja/Instagram

Pogledajte još