JA SAM MAGARČINA KOJA JE STALNO BRANI DA NE BI ISPALA LAKA: Žestoka svađa Tare Simov i Ša, reperu otkazale sve kočnice (VIDEO)

Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" ugostila Nenada Aleksića Ša i Erminu Pašović. Tokom emisije pušten je video prilog u kom su prikazane svađe, ali i emotivni momenti Tare Simov i Ša. Gledaoci su imali priike da se uključe u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima. Tokom emisije reper se iznervirao jer je Tara bila u noćnom provodu sa budućim zadrugarom Dinom Dizdarevićem.

- Niko nije u pravu od gledalaca večeras, nije ovo emisija u kojoj se priča o finansijama. Ermina, preterala si večeras sve mere. Ako čovek voli, ko si ti da mu dodaješ so na ranu? Meni nije jasno da li si ti nekada volela i da li znaš šta je ljubav - komentarisala je gledateljka.

- Ja sam samo postavila poruku, pa sam pitala Ša, sve vreme čačkam telefon, nisam očekivala da će ovako eskalirati - rekla je Ermina.

- Ermina, ja na tebe nisam ljut. Ja branim nekoga sve vreme, neću da pljujem, kažem da je dezinformacija, da ne ispadne nemoralna, da ne ispadne da je čovek odveo u krevet, ispala bi najgora i meni ta ista devojka ke*a. Treba da se prave rijaliti priče. Devojka kojoj date sve, a opet ispadnete najgori, ja sam magarčina i budaletina, da ja dobijam ovakve poruke zbog nekog lika - dodao je Ša.

- Meni Tara sve vreme piše i moli me da pročita... Ša ne može da ima neke informacije o Dinu, jer smo se videli na 15 minuta i treba da bude zahvalan. Nisam kod kuće, ne želim da ispadne da smo se pomirili. Imam ja kome da se pravdam, a to nije Nenad. Fuj ponašanje, fuj, fuj - napisala je Tara.

- Tara je mene zvala za te haljine, zvala je moju sestru, nije mogla da dođe do mene, zvala si me i juče da vidim April, video sam April. Fuj za tebe i tvoje ponašanje prema meni! - vikao je reper.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još