Rešenje za bolji biznis

Mobilna telefonija Srbije ponudila je, u saradnji sa kompanijom "Cisco", novo rešenje, koje će ubrzati i unaprediti poslovanje velikih poslovnih sistema, malih i srednjih preduzeća. Nova usluga "mt:s internet pristup" nudi poslovnim korisnicima sveobuhvatno rešenje za umrežavanje računara i prenosnih uređaja i povezivanje na Internet preko 3G mreže mt:s−a. Usluga podrazumeva instaliranje neophodne opreme i podršku u njenom dimenzionisanju, konfigurisanju i održavanju. "Mt:s internet pristup" predstavlja kompletno internet rešenje, pošto omogućava usluge mail hosting i web hosting, kao i prijem elektronske pošte na mobilnom telefonu. 

Izborom jednog od ponuđenih paketa, preduzeća svojim zaposlenima omogućavaju da istovremeno, na bilo kom mestu, komuniciraju s klijentima ili da međusobno razmenjuju dokumenta i povezuju se na Internet brzinama prenosa do 3,6 Mb/s u 3G – HSDPA mreži Mobilne telefonije Srbije. U okviru usluge "mt:s internet pristup" ponuđeni su sledeći paketi: Internet, obuhvata ruter Linksys i predviđen je za mrežu do šest računara. Mesečna pretplata iznosi 8.800 din. (bez PDV-a) po ruteru za flat paket (fair use policy* 10 Gb). 

Internet plus sadrži ruter Cisco 1841 i predviđen je za mrežu do 25 računara. Mesečna pretplata iznosi 14.400 din. (bez PDV-a) po ruteru za flat paket (fair use policy 25 Gb). VPN + internet, uključuje ruter Cisco 1841 Security bundle i predviđen je za povezivanje do 25 računara u jedinstvenu mrežu koji mogu da se nalaze i na međusobno udaljenim lokacijama. Mesečna pretplata iznosi 18.400 din. (bez PDV-a) po ruteru za flat paket (fair use policy 40 Gb). Velika prednost nove usluge je u tome što korisnici plaćaju samo operativne troškove mesečne rate za korišćenje servisa putem telefonskog računa i pri tom nemaju nikakva kapitalna ulaganja. "Mt:s internet pristup" je i veoma fleksibilno rešenje − može se modifikovati i proširiti sa porastom broja zaposlenih i proširenjem broja servisa, u skladu s potrebama preduzeća.

("Pregled")

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.