DELE VREME, POKLONE, ENERGIJU: Ko su najdarežljiviji znaci Zodijaka?

Godina i po dana tokom kojih živimo ograničeni usled pandemije koronavirusa učinila je da se mnogi osećaju kao da žive sami na svojim malim napuštenim ostrvima. Pa opet većini ljudi je upravo velikodušnost drugih ulepšala ove izazovne dane. Postoje osobe kojima je darežljivost jednostavno – zapisana u krvi, ili će biti da je u zvezdama. Oni jednostavno ne mogu da se odupru porivu da ono što imaju (i više od toga) podele sa ljudima kojima je to potrebno. Bilo da sa njima dele svoje vreme, resurse ili energiju, ovi znaci koje vam danas predstavljamo su definitivno najdarežljiviji od svih.

VODOLIJA

Vodolija je znak koji okuplja zajednicu, organizuje grupe i drži prijateljstva živima. Sve to uključuje mnogo posvećenosti i darivanja. Malo je zapravo za jednu Vodoliju reći da je darežljiva, posebno kada je reč o pomaganju onima koji su u mnogo goroj poziciji od nje. Kao intelektualni vazdušni znak Vodolija troši puno svoje energije pri pokušaju da smisli kako bi mogla da bude od koristi drugima. Nesebično sebe darujući svima oko sebe, Vodolija je ona koju ćete videti na čelu humanitarne organizacije, a sve što poseduje Vodolija je od kad zna za sebe spremna da pokloni za ostvarenje višeg dobra.

LAV

Lav je jedinstven horoskopski znak, jer njime vlada Sunce. A znamo i sami da ne postoji izdašnije nebesko telo u našem Sunčevom sistemu. Ono daruje svoju svetlost svima koji je žele, pa i onima koji je ne žele, baš kao što to čini i Lav. Samim tim ovo Lavove svrstava na listu najdarežljivijih znakova u Zodijaku. Iako imaju lošu reputaciju koja kaže da Lavovi rade dobre stvari samo kako bi privukli pažnju, oni su zapravo najsrećniji kada imaju šansu da ugreju nečije srce. Lav je neko ko će vam uvek pokloniti najlepši mogući poklon i slaviti sa vama sva vaša dostignuća.

RAK

Rakovi su poznati po svom mekom i osećajnom srcu. Međutim ono što možda niste znali jeste da iz te dobrote proizilazi i velika doza darežljivosti. Rakovi su u stanju da se poistovete sa problemom u kom se nalazi osoba do koje im je stalo i samim tim osećajući njenu bol, oni će učiniti sve da je odagnaju. Njima je važno da se osobe koje vole i cene osećaju zadovoljno i sigurno, i ništa nije prevelik poduhvat kada treba da im prezentuju svoju darežljivost.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još