ZEMLJOTRES SE NIJE DOGODIO: Oglasila se Svetlana Ceca Ražnatović nakon što je zauzela Karleušino mesto u "Zvezdama Granda"

Nedugo nakon što je Grand produkcija objavila da ćemo u novoj sezoni umesto Jelene Karleuše gledati Svetlanu Cecu Ražnatović, društvene mreže u Srbiji su "izgorele" od komentara!

Karleuša je ranije poručila da je ona raskinula saradnju zbog novog albuma, a sada se oglasila i Ceca.

- Zemljotres se nije dogodio. Desila se sjajna ponuda i obostrana dobra volja da jedno muzičko takmičenje podignemo na još viši nivo i dodatno ispopularizujemo. Uz sve to da uz zajedničku snagu i iskustva formiramo nova lica na muzičkoj sceni. Izvesno vreme su trajali pregovori, a konkretizovali smo ih tek juče. Nisam želela da o tome pričam u javnosti dok ne bude potpisan ugovor, čim je to učinjeno, produkcija je izašla sa svojim saopštenjem. Imam iskustvo u takmičenjima, prvo sam sama učestovala na istima i borila se za prva mesta, a onda sam kada sam napravila određene godine karijere postala deo "Pinkovih zvezda" Iskreno iz tog takmičenja vučem sjajne utiske.

Ceca je otkila koliko će trajati saradnja i koga možemo nazvati glavnim krivcem što ćete biti deo takmičenja.

- Sudbinu. Šalu na stranu. Interesovanje menadžmenta Grand produkcije i na kraju otvorene i poštene pregovore koji su kao rezultat dali da potpišemo ugovor - rekla je i dodala:

- U ovom momentu mogu da kažem da su pred nama tri dobre godine koje me vezuju za ovaj projekat. Želimo da ih zajedno obeležimo u najboljem mogućem svetlu - rekla je Ceca i otkila da li će biti stroga prema takmičarima.

- Ne mogu da idem protiv svojih principa kojih se držim već godinama. To je da mišljenje o tome kako neko peva može da se kaže, a da to bude ipak kulturno i lepo sročeno, ali da nikoga ne posramite javno niti izložite ismejavanju. Reč je o mladim ljudima koji nemaju dovoljnog iskustva na sceni, ni pred kamerama, a posebno ne kada ispred njih sedi skoro deset ljudi koji trebaju da ih ocenjuju. Pri tome su skupili mnogo hrabrosti da se okušaju u nečemu i izbore za bolje sutra - rekla je ona i dodala:

- Nije poenta takmičenja da neko plače na sceni, da se vi derete na kandidate i da ih omalovažavate. Jedan takmičarski šou program kako ga mnogi nazivaju treba da utiče na kandidata da bude u svakom narednom krugu još bolji. A na kraju da pobedi onaj koji se najviše trudio ili ima najveći talenat. Trudiću se da svoje znanje i sve ono što sam naučila za preko trideset godina karijere implementiram u ovo takmičenje. Mislim da mi budem iskreni, ako pogledate bilo koji strani program te vrste, videćete da je tako.

Ceca je progovorila i o ostalim članovima žirija "Zvezdi Granda" i otkrila u kakvim je odnosima sa njima.

- Niko od članova žirija u direktnom susretu nije imao ništa loše da mi kaže, već naprotiv dobijala sam uvek veoma lepe komentare na račun mog rad, izgleda, karijere i brojne druge stvari. Hvala im na tome. Ne vidim zašto bi novi lični susreti bili drugačiji od tih, prepuni srdačnosti i komplimenata. Želim da negujemo dobru energiju i da svi mi budemo u službi toga da najbolji i najtalentovaniji se afirmišu i nađu u finalu - poučila je Ceca.

Izvor: Kurir.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.