POLICIJA NIJE NAVELA UZROK SMRTI: Najpopularniji indijski glumac Sidart Šukla iznenada preminuo u 41. godini

Tužna vest iz Indije - preminuo je Sidart Šukla, glumac koji je svetski poznat zahvaljujući ulozi Šiva u TV seriji "Mala nevesta".

Najpopularniji indijski glumac iznenada je preminuo u 41. godini života.

Našoj publici Šukla je poznat po ulozi inspektora Šiva u TV seriji "Mala nevesta", a vest o njegovoj smrti prenose svi portali posvećeni temama iz šoubiznisa. Širi se i neverica da je zgodni glumac, kojeg su obožavale stotine hiljada tinejdžerki tako nenadano preminuo. O njegovoj popularnosti svedoči i činjenica da je bio najtraženiji indijski glumac na Guglu.

Njegov tim je izdao saopštenje zatraživši da se porodici obezbedi privatnost tokom perioda ispunjenog tugom zbog tragičnog događaja.

- Svi ste već čuli šokantne vesti i svi smo u šoku baš kao i vi. A svi vi znate da je i Sidarta štitio svoju privatnost, pa vas molimo da to poštujete - naglašava se u saopštenju.

Policija u Mumbaju još nije navela uzrok smrti, ali ima indicija da je glumac doživeo snažan srčani udar. Šok je još veći jer je njegova prijateljica i partnerka iz indijske sapunice "Mala nevesta", Pratiša Banerdži, takođe preminula. Ona je tragično stradala u 24. godini, u aprilu 2016. godine, a policija je potvrdila da je bila reč o samoubistvu.

Izvor: Lepa&Srećna
Foto: realsidharthshukla/Instagram

Pogledajte još