PLAČEM JER MI OLJA NE DA DA VIĐAM DETE: Vuk Mob otkrio kako je posle više od dva meseca izgledao susret sa ćerkom Teonom

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, kaže da pati zato što mu bivša partnerka Olivera Konatar ne dozvoljava da viđa ćerku Teonu. Muzičar u intervjuu otkriva kako je posle više od dva meseca izgledao susret sa njegovom naslednicom uz prisustvo socijalne službe.

- Bilo je veoma emotivno. Plakao sam pre nego što je došla, a kada sam je uzeo u ruke, zajecao sam. Do tog dana gledao sam je samo na fotografijama i jedva sam čekao da je zagrlim i poljubim... Meni se svet srušio kad mi je Teonina majka zabranila da viđam ćerku i kad mi je otac umro... Olja je to uradila nakon što su se pojavili tekstovi da sam sa nekom devojkom.

Zbog čega ste se Olja i ti rastali? Da li je problem alkohol ili prevara, kao što se pominje u medijima?

- Nema veze ni alkohol ni prevara, jednostavno se nismo slagali... Nisam ja alkoholičar, moje slike sa čašom su samo fora zbog medija. Moram da kažem da Olju nisam varao, niti je ona mene. Nije tačno ni da sam je izbacio na ulicu, nikad to ne bih uradio majci svog deteta. Ponudio sam se da plaćam stan unapred godinu dana i da joj šaljem ženu da ga sređuje, ali Olja nije želela.

Zbog čega je to odbila?

- Ne ulazim u njene razloge. Obratio sam se sudu i Centru za socijalni rad. Ja ne želim da dete uzmem majci, hoću samo da imam pravo da viđam moju ćerku, kao što to pravo ima svaki drugi otac u ovoj zemlji! Teona zaslužuje da bude uz svog oca, koji je živ, zdrav i sposoban da se brine o svojoj mezimici. Stvarno neću Olji da uzmem starateljstvo, zaslužuje da bude sa detetom, ali i ja zaslužujem da je viđam. Ona širi laži o meni da sam psihički nestabilan, da sam težak alkoholičar i da sam na tabletama, a to su gluposti! Spreman sam na bilo koje veštačenje koje sud i Centar za socijalni rad budu odredili, nemam šta da krijem, znam da sam čist i pred sobom i pred drugima.

Kako je ona sve to zaključila?

- Znate, ja sam prisutan u medijima jer stalno dajem skandalozne izjave. Moj imidž se gradi na skandalima, ja nisam pevač i Olja je to znala, ali sada sve to koristi protiv mene. U Centru za socijalni rad znaju kakav sam zapravo, videli su to dok sam hranio i menjao pelene bebi. Videli su da sam otac kakvog moja ćerka zaslužuje.

Da li si davao novac za Teonu svojoj bivšoj partnerki Olji nakon što ste se rastali?

- Jesam, platio sam joj za dva meseca 90.000 dinara. Prvo sam joj dao 500 evra na ruke, a ostatak sam uplaćivao na račun i za to imam dokaz. Ona kaže da ništa nisam plaćao, a to je laž. To sam samoinicijativno plaćao, nije mi sud naložio. Trenutno ne moram ništa da uplaćujem, ali to je moje dete i njoj ne sme ništa da zafali. Osim što dajem novac Olji, trudim se da pomažem i drugim ljudima. Pre dva dana sam donirao 30 hiljada dinara porodici iz Kuršumlije.

Kada je Olja otišla iz tvoje kuće, da li ste ostali u kontaktu?

- Komunicirali smo samo preko poruka kako bismo imali pismene dokaze ako dođe do suda.

Šta posle svega misliš o njoj?

- Olja je majka mog deteta i nikad neću reći ništa loše za nju. Ne želim da moje dete, kada poraste, čita u novinama kako su joj se roditelji prepucavali. Uvek ću reći za Olju da je najbolja majka na svetu.

Pre tri meseca ti je preminuo otac, kome si nedavno posvetio mural na svojoj kući?

- Napravili smo mural na zidu kuće za mog Vuleta... Mnogo mi nedostaje, prerano je otišao. Mnogo ga volim!

Izvor: Informer.rs
Foto: oliverakonatar/Instagram

Pogledajte još