OBELODANILA FOTKU NA KOJOJ MISICA LEŽI U KREVETU SA NEPOZNATIM DEČKOM: Ermina Pašović ne prestaje sa provokacijama na račun Jovane Ljubisavljević (VIDEO)

Milan Milošević sinoć je ugostio Minu Vrbaški i Erminu Pašović u emisiji "Narod pita".

Mina je prokomomentarisala buduće zadrugare koji će se petog septembra useliti u Belu kuću.

- Najviše mi je privukla pažnju ova Deniz, za naše prostore je sve to jako čudno, ona izjavljuje da u tom izdanju kupuje i kafu, ona mi je zapala za oko... Tu je moja drugarica Ana, valjda će me zameniti u nekim situacijama, dala sam joj par informacija, jedva čekam, ja ću biti njena podrška, spremna je i zna svašta - prokomentarisala je Mina.

Odmah nakon, usledilo je novo telefonsko uključenje, a Branka iz Kanade poželela je da se obrati bivšim zadrugarkama:

- Mina, izgledaš prelepo, nadam se da si srećna u novoj vezi, zaslužila si, vreme je! I ti mi Ermina izgledaš lepo, verovatno si se odmorila. Meni se jako dopao Đedović, mislim da je bio fer, nije bilo laganja, on je neki drugi nivo, žao mi je što se nisam mogla uključiti kada je on bio u emisiji. Ermina je pokušala da bude Đedović, ali je to neka loša kopija. Slušam Erminu nekoliko večeri, zanima me jedna stvar... Kad si ušla, Ermina, rekla si da ne mrziš, ali da nisi podnosila Jovanu, a ako se vratimo, kada si ti ušla, unela si laž da se Jovana snimala sa drugim čovekom, sa informacijom da je njen drug svašta rekao za nju ružno. U ovom trenutku samo pričam da si već ušla sa nekom averzijom. Govoriš kako tvoja majka najteže podnosi te kritike, kako se oseća Jovanina majka? - komentarisala je gledateljka.

- Ja nisam udarila na tužnu priču i patetiku, ja volim kritiku i volim kad me hejtuju. Jovana se mora nositi sa tim, kao i njena majka. Ja sam ušla sedmog novembra, do tada sam pratila, imam dobru intuiciju, mene je prvo nerviralo dok sam je gledala kako se nabacuje Tomoviću, a za stolom priča kako voli samo Luku. Ona je Tomoviću davala povoda, uzimala je svašta od njega, sama je održavala komunikaciju sa njim. Meni je to govorilo da je ona veliki folirant. Kad sam ušla, imala sam zadatak da iskomentarišem zadrugare, tada sam rekla šta mislim o njoj. Ona je za mene folirant i iza toga stojim. Ja sam dobila sliku gde ona leži sa jednim dečkom - pokazala je Ermina fotografiju.

- Ja obožavam Jovanu, ali mi je najbliži Đedovićev način, a što se Jovane tiče, kao devojke od 25 godina, kojoj ustaje Nadica i drži joj predavanje, a u njenim godinama je bila konobarica i spavala sa oženjenim muškarcem - dodala je gledateljka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još