SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Večeras počinje "Zadruga 5"

Otkako je počela prva sezona 6. septembra 2017. godine, "Zadruga" je stekla titulu najgledanijeg rijaltiija u regionu i započela je nova epoha televizije i rijaliti formata. Kroz četiri sezone "Zadrugu" je pratio milionski auditorijum širom regiona, a sada, četiri godine kasnije, sve je spremno za "Zadrugu 5" čiji je početak zakazan za večeras u 21 čas na televiziji "Pink".

Verna publika rijalitija je imala prili sazna ko su novi, pažljivo birani učesnici, finalne sezone "Zadruge". Ako se po jutru dan poznaje, uzbudljivo i tenzično će biti od samog starta.

Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja će doneti nove, intrigantne učesnike, nove zadatke i potpuno novu "Zadrugu". Kao i za prethodne četiri sezone, i za "Zadrugu 5" vlada veliko interesovanje, kako publike, tako i medija, koji su u proteklom periodu spekulisali ko će biti učesnici nove sezone.

Produkcija TV Pink potvrdila je neka imena – veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik, zatim dobro poznati rijaliti igrači Jovana Tomić Matora, Mateja Matijević, Mensur Ajdarpašić, Dalila i Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, Filip Car, Bane Čolak, ali i neka nova lica: Deniz Dejm, Aleksandar Saša Todorović, Nikola Grujić, Sandra Čaprić, Stefan Mihić, Sale Cvetković Luksa, Natalija Šćekić, MC Damiro, Ivan Radosavljević i Ante Baždarić. Ipak, imena svih učesnika koji će se useliti u Belu kuću, gledaoci će saznati upravo na spektakularnoj ceremoniji otvaranja "Zadruge 5" večeras od 21 čas.

I u novoj, petoj sezoni, gledaoci će uživati u impresivnom kompleksu "Zadruge": učesnici će biti smešteni u Belu kuću, koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vreme provodiće u pabu, svoja razmišljanja će deliti sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, "Dubiozi" i šiša baru, vođa će sa omiljenom osobom spavati u hotelu, sve neophodne stvari moći će da kupe u prodavnici, nadmetaće se u raznim kreativnim zadacima i igrama u pozorištu i sportskoj sali u okviru palate Milenija, a kako je vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink Željko Mitrović najavio, u ovoj sezoni vas očekuje mnogo više igara na jezeru kako tokom leta, tako i u zimskom periodu.

Veliki Šef je za ovu sezonu pripremio nova, pre svega uzbudljiva iznenađenja. Da li će novi zadrugari uspeti da odgovore na sve izazove koji ih očekuju u najspektakularnijj sezoni do sada, ostaje da vidimo kroz narednih 10 meseci borbe.

Nove učesnike "Zadruge 5" pratiće 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova, a zahvaljujući svim najnovijim tehničkim dostignučima, gledaoci će moći da prate svaki aspekt njihovog života u rijalitiju. Kao i prethodne sezone, i tokom "Zadruge 5" će gledaoci moći da, pored direktnih uključenja i emisija na TV Pink, prate dešavanja u rijalitiju na četiri kanala Zadruga Live.

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još