SMRŠALA VIŠE OD 20 KILOGRAMA: Nataša Aksentijević pozirala u kupaćem kostimu (FOTO)

Popularna glumica i voditeljka Nataša Aksentijević svojom poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram oduševila je svoje pratioce.

Naime, lepa plavokosa dama već mesecima unazad vodi borbu protiv viška kilograma, a rezultate svog napornog truda i rada pokazala je sinoć.

Četrdesetogodišnja dramska umetnica pozirala je u kupaćem kostimu na jahti i otkrila da je smršala više od 20 kilograma, ali da se tu neće zaustaviti, te da planira da nastavi dijetu sve dok ne bude zadovoljna svojim izgledom.

Svoja znanja i otkrića u oblasti zdrave ishrane i treninga Nataša će podeliti sa gledaocima K1 televizije u emisiji "Na moj način".

- Ćao, ovo sam ja, Nata. Je*eš mi sve, ako mogu tako da kažem, nije tako teško i strašno kao što sam mislila. Skinula sam preko 20 kilograma... i znam da nisam još za "fotku sa jahte" ali morala sam. Jeste da sam imala čitav tim koji mi pomaže, ali verujte mi snaga je samo u nama samima. I ide lako. Jedva čekam da se uskoro gledamo na K1 televiziji u emisiji "Na moj način". Zajedno ćemo tako lepo da se zabavljamo, tako lako da mršavimo da ćete prosto biti u neverici. Došla sam do velikih saznanja i otkrila sam tajne koje ću podeliti sa vama. Zahvalana sam svima koje sam srela na tom putu. Upoznaću vas sa ljudima koji su pomogli meni i koji će pomoći vama. Tek sam na pola puta, planiram da se istopim! Ono što je najvažnije je da pucam od zdravlja, snage i energije. Moji prijatelji su mi organizovali ovu gotivnu lokaciju za fotku, a kako su me maltretirali sa baklavama, urmašicama i alvama gledaćete u emisiji "Na moj način". Voli vas vaša Nata (i da ako mogu opet dodam samo: Je*eš mi sve mnogo više volim da vozim brod nego da se kerebečim po pramcima, palubama...) - napisala je duhovito Nataša.

Podsetimo, glumica je udata za Dušana i tokom skladnog braka dobili su dve ćerke, Helenu i Veru, koji je bezrezervno podržavaju na putu da ostvari svoj cilj i liniju dovede do savršenstva.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: natasaaksentijevic/Instagram

Pogledajte još