TI SI NAJVEĆI I NAJVREDNIJI BLAGOSLOV: Danijela Karić i Ivan Mileusnić proslavili drugi rođendan sina Maksima (FOTO)

Danijela Karić i Ivan Mileusnić su 3. septembra 2019. godine dobili su prvo zajedničko dete, a malenom dečaku dali su ime Maksim.

Poznati bračni par nedavno je proslavio drugi rođendan mališana, a fotografije sa slavlja, ponosni tata podelio je putem svog Instagram naloga.

Slavljenik je svoj divan dan proveo u krugu porodice, u prisustvu sestre Monike i brata Filipa, a na žurki nije izostala ni torta sa njegovim imenom.

Ivan je u opisu objave napisao:

- Dragi moj mili dečače, ni ne shvataš koliko me činiš srećnim i ponosnim. Ti si najveći i najvredniji blagoslov koji sam ikada dobio. Moja najveća moć, moja najveća ljubav. Najveću zahvalnost dugujemo tvojoj mami, bez koje tatin san o tebi, porodici i svemu što smo sada zajedno sa tobom, tvojim bratom Filipom i sekicom, princezicom Monikom.. Srećan drugi rođendan Maksime, voli te tata.

Podsetimo, Danijela Karić je sina Filipa i ćerku Moniku Martać dobila je sa nekadašnjim fudbalerom Nikolom. Bivša pevačica muzičke grupe "DnD" sreću je pronašla kraj koreografa Ivana Mileusnića sa kojim je dobila sina Maksima. Poznati par nedavno je izgubio bebu, a gubitak nerođenog deteta teško su podneli.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: ivanmileusnic/Instagram

Pogledajte još