NEĆU TI TRAŽITI DA BUDEŠ UZ MENE ZAUVEK: Verica Rakočević objavom na Fejsbuku iznenadila javnost

Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević jedno drugome zavetovali su se na večnu ljubav krajem septembra 2013. godine.

Iako im dušebrižnici nisu predviđali skladan brak zbog velike razlike u godinama, njihova ljubavna priča i dalje traje.

Međutim, sedamdesettrogodišnja Verica u subotu je zbunila svoje pratioce na društvenoj mreži Fejsbuk, objavivši poruku, koja se može protumačiti na više načina.

- Frida Kalo je jednom prilikom rekla svom mužu: "Ne tražim od tebe da me poljubiš, niti da mi se izvinjavaš kad pomislim da si pogrešio. Neću te ni zamoliti da me zagrliš kad mi je najpotrebnije. Ne tražim da mi kažeš koliko sam lepa, makar to bila laž, niti mi napišeš nešto lepo. Neću te ni zamoliti da me pozoveš da mi kažeš kako ti je prošao dan, niti da mi kažeš da ti nedostajem. Neću tražiti od tebe da mi se zahvališ za sve što činim za tebe niti da se brineš o meni kada mi duša tone i naravno neću te tražiti da me podržiš u mojim odlukama. Neću te tražiti ni da me slušaš kad imam hiljadu priča da ti ispričam. Neću te tražiti da učiniš ništa čak ni da budeš uz mene zuvek. Jer ako te moram pitati, ne želim te više - napisala je Verica i izazvala nagađanja u medijima da u njihovom braku postoji problem.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: verica.rakocevic/Instagram

Pogledajte još