Kako odabrati pravu aktivnost za dete i na najbolji mogući način investirati u njegovu budućnost?

Nedavno je počela još jedna školska godina, a roditelje muči bezbroj pitanja. Pored obaveza u vrtiću ili osnovnoj školi, tu su i brojne aktivnosti poput školice sporta, glume, baleta, plivanja, ali i kurseva stranih jezika.

Da li je i vama teško da donesete odluku koje će aktivnosti vaše dete pohađati, a koje ćete odbaciti ili pohađanje odložiti do daljnjeg?

Roditelji vrlo često, želeći samo najbolje, dete opterete brojnim aktivnostima usled čega ono iz dana u dan bude sve umornije, postepeno gubi interesovanje i postaje mrzovoljno. Zato je veoma važno da se podrobnije raspitate o načinu rada sa decom, koji se metod primenjuje i kakav napredak možete da očekujete, pre nego što donesete odluku.

Naša preporuka je Jezički centar EQUILIBRIO KIDS gde će vaše dete pored sticanja znanja stranog jezika razvijati brojne druge talente i veštine poput: fine motorike, logičkog razmišljanja, komunikacionih veština, plesa, glume i drugih.

Pre nego što donesete odluku, prvi i najvažniji korak jeste da dobijete odgovore na sva vaša pitanja i saznate detalje o metodu koji se primenjuje u nastavi stranog jezika. Zato obavezno iskoristite mogućnost da odvedete dete na besplatni demo čas ukoliko ima između 3 i 6 godina ili na besplatno testiranje znanja ukoliko je uzrasta između 7 i 10 godina.

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS u ponudi ima kurseve engleskog i nemačkog jezika za decu od 3 do 10 godina i to na 5 lokacija u gradu: Belville, Stari Merkator, Dorćol, Učiteljsko naselje i Vračar. Kada birate lokaciju za pohađanje nastave, obavezno razmislite da li vam više odgovara da je bliže kući, vrtiću ili školi ili lokacijama na kojima vaše dete pohađa ostale aktivnosti. Za osnovce od 11 do 14 godina formiran je posebno odeljenje EQULIBRIO JUNIOR.

Posvećenost nastavnika, učenje kroz igru, pažljivo odabrane aktivnosti i provereni metod učenja garancija su uspešnog usvajanja stranog jezika!

Učenje stranog jezika u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS podrazumeva učenje kroz jezičke i društvene
igre, muziku i ples, jezičko-motoričke poligone i takmičenja prilikom kojih najmlađi polaznici razvijaju
motoriku, takmičarski i timski duh i što je najvažnije odlično se zabavljaju.

Foto: Promo

Kako bi se održala pažnja dece najmlađeg uzrasta, važno je da se aktivnosti na času često smenjuju da bi učenje bilo što zanimljivije i spontanije. Takođe, vi kao roditelj treba da imate potpuni uvid u napredak deteta, u gradivo i program po kome se odvija nastava. To je jedini način da budete u toku, ali i da budete podrška svom detetu, da zajedno obnavljate naučeno ili pevate pesmice na engleskom jeziku na putu do škole. Učenje jezika od najranijeg uzrasta donosi najbolje rezultate i usvajanje pravilnog izgovora, zato birajte najbolje za svoje dete!

Za učenje stranog jezika kažu da je najvažniji kontinuitet zato se nastava održava dva puta nedeljno od septembra do juna, dok tokom zimskog i letnjeg raspusta osnovci imaju priliku da pohađaju EQUILIBRIO kamp i steknu samopouzdanje u komunikaciji.

Foto: Promo

Iskoristite svoje slobodno vreme da se informišete putem web sajtova. Napravite spisak pitanja, pozovite, uporedite, odvedite dete na demo čas, vidite školu.

Znamo da za svoje dete želite i birate samo najbolje, zato se detaljno informišite pre nego što donesete odluku.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još