MILJANA JE FRAPIRANA NJOME, KAO DA PRIČA SA LEPOSAVOM: Marija Kulić prokomentarisala odnos ćerke i Deniz Dejm

Deniz Dejm, učesnica "Zadruge 5", od svog prvog pojavljivanja u domaćim medijima neprestano privlači pažnju, a stavovima, ponašanjem i izgledom ne prestaje da šokira javnost širom Balkana.

Na oduševljenje mnogih gledalaca Miljana Kulić i Deniz su sve bliže, a sada se oglasila Miljanina mama Marija Kulić, koja je u iskrenom razgovoru prokomentarisala Miljanin komentar, da bi njena porodica pre prihvatila romasu sa Deniz, nego sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Smešno mi je to, ona se na taj način šali. Ja prepoznajem tu ironiju i slatko se nasmejem. Nema istine u tome! Nisam ni za Zolu, ni za Deniz. Miljana je frapirana njome, podseća me kao prošle godine kad je pričala sa Leposavom. Kao da je Leposava unutra, stvarno mi se tako čini - priča Marija.

A na pitanje da li bi se ona družila sa Deniz da je u Beloj kući, Kulićeva odgovara ovako:

- Ne bih se družila sa Deniz. Ja sam konzervativna! Vidim da je ona dobra prema Miljana, fina je. E sad, da li ima neke namere, ne znam. Ali ne verujem, mislim da samo želi da se druži.

Marija je prokomentarisala i Miljanino učešće u petoj sezoni.

- Super mi je u ovoj sezoni, malo me nervira što neće da komentariše toliko kao pre. Nije se dovoljno odmorila. Kaže da neće da slavi rođendan, rekla mi je da joj ne pošaljem ni tortu - dodaje Marija.

Iskoristila je priliku da se osvrne i na razne priče koje kurže o Miljaninim finansijama. Te istakla da nikakav novac nije uzela Miljani, već su zajedno uložile u nekretnine.

- Zna Miljana odlično gde su njene pare! Kupile su se nekretnine, možda se Miljana šalila kada je to rekla - priča Marija.

Izvor: Informer.rs
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.